Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cine sunt candidatii la primaria Capitalei admisi si respinsi de Biroul Electoral Municipal
8:23:56 AM
Biroul Electoral al Municipiului Bucuresti a publicat listele de candidati declarati admisi in cursa pentru functia de primar general al Capitalei, intre acestia aflandu-se Gabriela Firea (PSD), Catalin Predoiu (PNL) sau Nicusor Dan (USB), informeaza Agerpres.


VIDEO Robert Turcescu: Bucurestenii vor trebui sa isi spuna cuvantul in legatura cu o lege a Capitalei. Plus: Cum raspunde la intrebarea de bila alba/bila neagra despre sustinerea Elenei Udrea
8:16:01 AM
Robert Turcescu, candidatul PMP la Primaria Bucuresti, spune intr-un interviu pentru HotNews.ro ca vrea o dezbatere despre o lege a Capitalei care sa integreze Ilfovul in zona metropolitana. El spune ca "nu mai este fezabila ideea a sase sectoare cu sase bugete diferite plus bugetul primariei capitalei" si promite o reformare "din temelii" a politiei locale. Turcescu raspunde in interviu si la intrebarea de bila alba/bila neagra: Il incurca sau il ajuta sustinerea declarata a Elenei Udrea?


Un pedofil cautat prin Interpol a fost arestat in Bucuresti, dupa ce vecinii sai au sunat la 112
8:07:52 AM
Un barbat in varsta de 55 de ani, suspectat de pornografie infantila, viol si trafic de minori in forma continuata, dat in urmarire generala de Interpol si Europol, a fost arestat miercuri seara de procurorii DIICOT. Pedofilul a fost prins dupa ce mai multe posturi de televiziune au difuzat imaginea cu el si a fost recunoscut de vecini, care au sunat la 112, anunta Digi 24.


Suedia: Un consilier local a fost suspendat dupa ce ar fi amenintat ca o sa comita un atac sinucigas in fata unei moschei
7:57:43 AM
Partidul de extrema dreapta Democratii Suedezi a anuntat miercuri seara suspendarea unui consilier municipal acuzat ca ar fi amenintat ca o sa comita un atac sinucigas asupra unei moschei, transmite AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply