Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Lasitatea tehnocratilor de cursa scurta
2:22:02 PM
Sa luam faptele. Un avocat scrie o lege. Un deputat si-o asuma si o propune, impreuna cu alti zeci de parlamentari. Legea spune foarte pe scurt  (in forma initiala) ca oricine poate da bancii inapoi casele luate pe credit de la banca. Primii care sar in sus sunt cei care monitorizeaza aceste credite, adica Banca Nationala. Seful Supravegherii iese primul si in mod absolut neinspirat, ameninta cu DNA.


Corpul de control al primului ministru va verifica modul in care au fost angajate persoanele aflate in functii de conducere la Opera Nationala, precum si contractele de achizitii
2:01:00 PM
Corpul de control al primului ministru a initiat o actiune de control la Opera Nationala din Bucuresti, care are mai multe obiective, printre care se numara si verificarea modului in care s-a facut angajarea persoanelor care au ocupat sau ocupa functii de conducere, anunta Guvernul joi, intr-un comunicat citat de Agerpres.


Candidatura lui Piedone, respinsa definitiv de justitie
1:45:00 PM
Tribunalul Bucuresti a respins definitiv, joi, candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4, astfel incat fostul prima nu mai poate candida la alegerile locale din iunie, anunta Mediafax.


Cristian Burci a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile
1:44:00 PM
Cristian Burci, patronul "Adevarul Holding" si al Prima TV, a fost pus, joi seara, sub control judiciar pentru 60 de zile de Tribunalul Olt, in dosarul in care este acuzat de devalizarea ROMVAG Caracal, anunta Mediafax. Masura luata de Tribunalul Olt nu este definitiva si poate fi contestata la Curtea de Apel Craiova.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply