Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ar putea o dieta saraca in grasimi sa ne afecteze memoria?
8:24:16 AM
Cand ne gandim ca mai mult de doua treimi din creierul uman este alcatuit din grasime si ca membranele celulare ale creierului au in compunerea lor acizi grasi esentiali, intelegem de ce abilitatile noastre cognitive depind de un aport adecvat de grasimi benefice pentru organism, ce nu trebuie sa lipseasca din alimentatia noastra zilnica. Aflam cum ne afecteaza memoria o dieta saraca in grasimi dintr-un interviu realizat de New York Times cu directorul centrului de prevenire a bolii Alzheimer din cadrul Facultatii de Medicina Weill Cornell din New York.


Ce investitii promit candidatii la primaria Iasi: park ride, parc industrial, gradinite cu program prelungit si eliminarea prafului din atmosfera
8:06:00 AM
Care sunt principalele investitii pe care candidatii Mihai Chirica (PSD), Marius Bodea (PNL),  Andrei Postolache (candidat independent), Viorel Blajut (candidat independent), Radu Botez (ALDE) si Petru Movila (PMP) le-ar face in Iasi daca ar castiga alegerile? Cu ce proiecte defileaza in campanie si care sunt costurile investitiilor promise raportate la bugetul primariei? Infrastructura sau industrii creative? HotNews.ro va prezinta principalele proiecte ale candidatilor la primaria Iasiului.


Johan Kobborg: Vrem sa continuam munca noastra impreuna cu colegii nostri de la Opera Nationala Bucuresti
8:04:00 AM
Johan Kobborg a anuntat intr-o declaratie de presa remisa redactiei, dupa intalnirea cu vicepremierul Vasile Dancu, ca vrea sa continue munca inceputa la Opera Nationala Bucuresti impreuna cu artistii de acolo pentru a aduce prestigiu Romaniei. Acesta spera sa se gaseasca o solutie in acest caz.


Germania va investi un miliard de euro pentru ca numarul de masini electrice sa ajunga de 20 de ori mai mare
8:00:26 AM
Autoritatile germane au anuntat un plan de un miliard de euro pentru promovarea masinilor electrice, planul fiind gandit sa ajute si crearea de puncte de incarcare, dar si achizitia de masini electrice sau de hibride incarcabile la priza. Cumparatorii de modele 100% electrice vor primi subventii de 4,000 euro la achizitie si aproape o treime din buget se va duce catre infrastructura de incarcare.


Vremea va continua sa se incalzeasca usor. Prognoza meteo pentru joi si vineri
7:45:00 AM
Joi, vremea va continua sa se incalzeasca usor, astfel incat temperaturile maxime, apropiate de cele normale in cea mai mare parte a teritoriului, se vor incadra intre 13 si 24 de grade, iar minimele vor fi cuprinse intre 1 grad in depresiunile din estul Transilvaniei si 12 grade in delta, informeaza ANM.


Premierul Ciolos i-a cerut demisia ministrului culturii, Vlad Alexandrescu
7:43:00 AM
Premierul Dacian Ciolos i-a cerut ministrului culturii, Vlad Alexandrescu, sa-si dea demisia, solicitarea venind in contextul scandalului de la Opera Nationala, au declarat surse guvernamentale. Este a treia demisie a unui membru al acestui executiv in ultimele doua saptamani dupa cea a ministrului fondurilor europene Aura Raducu - inlocuita cu Cristian Ghinea - si cea a ministrului muncii Ana Costea - inlocuita cu Dragos Pislaru.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply