Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Un centru dedicat chirurgiei epilepsiei, in planurile neurochirurgilor MedLife
10:27:23 AM
In curand, in cadrul MedLife va functiona un centru special, dedicat chirurgiei epilepsiei. Cu sprijinul medicului neurolog Ioana Mandruta, expert in epilepsie (Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti), neurochirurgii MedLife vor efectua in curand toate interventiile chirurgicale dedicate tratamentului epilepsiei, dupa cele mai noi standarde si ghiduri. Detalii despre acest proiect si nu numai ne-a furnizat dr. Dan Suiaga, medic specialist neurochirurgie, in cadrul editiei a doua a Conferintei Nationale MedLife, recent desfasurata la Bucuresti.


Scandalul dezinfectantelor diluate folosite in spitale: Hexi Pharma anunta ca a oprit productia in fabrica si ca va colabora cu autoritatile
10:17:02 AM
Hexi Pharma anunta ca va colabora cu autoritatile care sunt abilitate sa verifice eficienta dezinfectantilor pe care ii produce, precizand ca a demarat o ancheta si a inchis productia si distributia, informeaza Agerpres.


webPR:Lumea spectaculoasa a realitatii virtuale, in Bucuresti, la ICEEfest 2016
10:04:00 AM
ICEEfest, cel mai mare festival dedicat Internetului din Europa Centrala si de Est, aduce la Bucuresti, in 9 si 10 iunie, primul eveniment major dedicat Realitatii Virtuale si Augmentate.


Ce cauta romanii pe Internet inainte de Paste
9:59:40 AM
In luna martie s-a observat o scadere a interesului pe online in preajma Pastelui catolic, inregistrandu-se in 2016 aproape un sfert de milion de cautari despre aceasta sarbatoare. In 2015, insa, au fost de aproape doua ori mai multe. Spre comparatie, Pastele ortodox a inregistrat in aceeasi perioada de anul acesta peste jumatate de milion de cautari, dar in crestere in comparatie cu anul trecut, arata o analiza a agentiei de marketing online Today's.


De ce a fost respinsa candidatura lui Piedone: trebuia sa fie avizata de conducerea organizatiei partidului
9:55:07 AM
Magistratii Judecatoriei Sectorului 4 au motivat decizia prin care au respins candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primaria Sectorului 4, precizand ca propunerea de candidatura trebuia sa fie semnata si sa provina de la conducerea organizatiei municipiului Bucuresti a partidului, transmite Mediafax.


Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat construirea unui bloc cu 8 etaje pe Calea Dorobanti
9:45:00 AM
Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat construirea unui bloc cu trei subsoluri, parter si 8 etaje pe Calea Dorobanti, nr. 32, langa Cambridge School. Zona este protejata, acolo aflandu-se mai multe cladiri vechi valoroase. Cladirea va adaposti birouri si locuinte.


Comisia Europeana avanseaza cu procedurile de sanctiuni impotriva Romaniei: Normele pentru prevenirea accidentelor la exploatatiile de petrol din Marea Neagra
9:40:26 AM
Comisia Europeana a decis, joi, sa continue procedurile de infirgement impotriva Romaniei si Germaniei pentru netranspunerea in legislatiile nationale a unei directive privind siguranta activitatilor pe platformele petroliere din mare.


Cum pot profita afacerile din turism de online pentru a deveni mai vizibile
9:39:00 AM
Exista o serie de elemente care poat ajuta agentiile de turism si afacerile de travel sa apara mai sus in cautarile online si pe retelele sociale, adica sa devina mai vizibili pentru turisti. Aceste afaceri se adreseaza, in Romania, unei piete potentiale de aproximativ sapte milioane de cautari lunare, varful interesului fiind in iulie, potrivit agentiei de SEO, DWF.


Emil Boc, Ilie Sarbu, Adriean Videanu, Gheorghe Pogea si Vasile Puscas, vizati de un nou dosar DNA
9:38:57 AM
Procurorii DNA au disjuns dosarul in care a fost trimis in judecata omul de afaceri Ioan Nicolae, fiind investigate posibile fapte de coruptie, vizand fosti inalti demnitari, printre care Emil Boc, Gheorghe Pogea, Adriean Videanu, Ilie Sarbu si Vasile Puscas, scrie Mediafax.


WTA Rabat: Raluca Olaru, in finala de dublu a competitiei
9:36:00 AM
Raluca Olaru (51 WTA la dublu) s-a calificat in finala de dublu a turneului WTA de la Rabat (Maroc). Impreuna cu Tatjana Maria (Germania), Raluca a eliminat dublul format din Georgina Garcia Perez (Spania)/ Aleksandrina Naidenova (Bulgaria).


IntegralEdu: Numarul cererilor de tabere in strainatate, in crestere cu 30% in 2016
9:34:29 AM
Cererile pentru taberele de studii in strainatate dedicate elevilor din licee si scoli generale au crescut in 2016 cu aproximativ 30% fata de anul 2015, arata o statistica a consultantului educational din Romania pentru studii in afara tarii IntegralEdu. Potrivit sursei citate, parintii aleg pentru copiii lor aceasta varianta ca o solutie pentru dezvoltarea educationala, aprofundarea uneia sau mai multor limbi straine, precum si pentru orienterea optima catre un domeniu de activitate profesionala.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply