Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Maramures: Locomotiva trenului de calatori Sighetu Marmatiei-Bucuresti, cuprinsa de flacari
3:27:15 PM
Locomotiva trenului de calatori care circula pe ruta Sighetu Marmatiei-Bucuresti a luat foc miercuri seara in localitatea Leordina din judetul Maramures, fara ca in urma acestui incident sa existe victime, potrivit Agerpres.


VIDEO Robert Turcescu: Nu am raspuns niciodata, nici ca jurnalist, nici in alta ipostaza, la ordinele vreunui serviciu secret. NI-CIO-DA-TA!/ Ce sens a avut atunci dramoleta cu ofiterul acoperit?
3:12:00 PM
A fost sau n-a fost? Aceasta este intrebarea care inca il urmareste pe Robert Turcescu, devenit intre timp candidatul PMP la Primaria Capitalei. Intr-un interviu pentru HotNews.ro, Turcescu afirma in premiera ceva care contrazice tot ce a spus in septembrie 2014. Azi Turcescu sustine ca “nu a raspuns niciodata, nici ca jurnalist nici in alta ipostaza, la ordinele vreunui serviciu secret”. In septembrie 2014 marturisea insa pe blog ca a fost “locotenent colonel sub acoperire”. Azi incearca sa spuna ca a fost doar colonel facut de Gabriel Oprea odata cu alte 2000 de persoane. Cand a spus adevarul? Atunci sau acum?
  • Plus: Robert Turcescu afirma ca a discutat cu Traian Basescu inca de acum o luna varianta de a candida la primaria Capitalei. De ce s-a mai prezentat in tot acest timp ca jurnalist, mai ales ca devenise si consultantul PMP pe comunicare?


LIVE Score Champions League: Atletico Madrid - Bayern Munchen 1-0 (prima repriza)
2:50:00 PM
Dupa ce a eliminat-o pe Barcelona, Atletico Madrid va lupta cu Bayern Munchen pentru un loc in marea finala a Champions League. Trupa lui Diego Simeone viseaza la calificarea in ultimul act al competitiei, la doar doi ani dupa ce a pierdut trofeul in fata rivalilor de la Real Madrid (1-4, dupa prelungiri, la Lisabona).
Live Score 1-0 Atletico Saul Niguez
inscrie cu un sut superb din interiorul careului duoa ce a facut slalom prin apararea germana. Mingea zboara din bara in coltul stang de jos si Manuel Neuer nu reuseste sa faca nimic impotriva.


??FOTO Telefonul HTC 10 a fost lansat oficial in Romania. Primele impresii
2:39:00 PM
HTC a lansat miercuri in Romania noul sau telefon varf de gama, modelul "HTC 10". Cu o constructie premium, din metal - in traditia modeluelor HTC din ultimii ani, o camera foto mult imbunatatita, un ecran Quad HD, un nou sistem de difuzoare si imbunatatiri pe partea audio, HTC 10 intra pe piata in competitie directa cu Samsung Galaxy S7 si Lg G5. Vezi in articol care sunt specificatiile modelului, pretul la care se va vinde in Romania, precum si primele impresii de la lansare.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

One Response so far.

  1. Gipsons says:
    This comment has been removed by the author.

Leave a Reply