Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cristian Burci, retinut pentru 24 de ore de DIICOT Olt
1:03:00 AM
Cristian Burci, patronul Adevarul Holding si Prima TV, a fost retinut miercuri noaptea, pentru 24 de ore, de procurorii DIICOT Olt, in dosarul in care este acuzat de devalizarea ROMVAG Caracal, transmite Mediafax. In acelasi dosar, alaturi de Burci au fost retinuti fostul director ROMVAG Caracal si candidat UNPR la primaria municipiului, un fost director al ROMVAG si actual administrator special al "Adevarul"si Vilson Stancu.


Joia Mare din Saptamana Patimilor. In biserici se face Denia celor 12 Evanghelii, unii preoti spala picioarele credinciosilor
12:57:00 AM
In ziua de joi din Saptamana Mare, numita Joia Mare, se praznuieste spalarea picioarelor apostolilor de catre Hristos, Cina cea de Taina, rugaciunea din gradina Ghetsimani si prinderea Domnului de catre farisei. Joia Mare este ziua in care Iisus a luat ultima cina cu cei 12 ucenici. Apoi a fost arestat, judecat si condamnat la moarte pentru blasfemie.


Sondaj: Tot mai multi oameni se considera cetateni globali
12:34:15 AM
Tot mai multi oamenii se identifica mai degraba cetateni globali decat cetateni nationali, potrivit unui sondaj realizat de BBC World Service. Tendinta se observa mai ales in economiile emergente, unde oamenii considera ca au "o gandire internationala". La sondajul au raspuns mai mult de 20.000 de persoane din 18 tari.


VIDEO Rusia a inaugurat un nou cosmodrom cu costuri uriase care ar putea insemna renasterea industriei sale spatiale
Wednesday, April 27, 2016 11:53 PM
Rusia a lansat cu succes, joi dimineata, o racheta Soyuz de pe noul cosmodrom Vostocinai, situat in Extremul Orient rus, primul succes de pe aceasta noua pista de lansare, dupa ce evenimentul fusese amanat miercuri. Televiziunea rusa a difuzat imagini cu lansarea rachetei la care a participat si presedintele Vladimir Putin.


Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi adusa sambata seara in Romania
Wednesday, April 27, 2016 11:08 PM
Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi adusa sambata la ora 18.30 pe Aeroportul Henri Coanda cu un avion special, de o delegatie a Patriarhiei Romane. Patriarhul Danielo va oferi clerului si credinciosilor prezenti la slujba de Inviere oficiata la Catedrala patriarhala, de la ora 24.00.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply