Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Un protest de sustinere a ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, anuntat pentru joi seara, in fata Guvernului
9:08:00 AM
Un protest de sustinere a ministrului Culturii, Vlad Alexandrescu, este anuntat pentru miercuri seara, incepand cu ora 19.00, in fata Guvernului, in acest sens fiind anuntat un protest pe Facebook. Demiterea ministrului,Vlad Alexandrescu,din functia de ministru al Culturii ar fi o greseala uriasa pe care premierul Ciolos ar face-o, se arata in anuntul evenimentului. Premierul Dacian Ciolos i-a cerut ministrului culturii, Vlad Alexandrescu, sa-si dea demisia, solicitarea venind in contextul scandalului de la Opera Nationala, au declarat pentru HotNews.ro surse guvernamentale. Ministrul nu a demisionat inca, dar cel mai probabil isi va inainta demisia in scurt timp, potrivit acelorasi surse.


Cupa Romaniei: Finala competitie se va disputa pe Arena Nationala, in data de 10 mai
9:07:40 AM
Finala Cupei Romaniei dintre Dinamo Bucuresti si CFR Cluj va avea loc pe 10 mai, de la ora 21:30, pe "Arena Nationala" din Bucuresti, informeaza site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal.


webPR: Dublu Concert Extraordinar de Ziua Internationala a Jazz-ului, 2016
9:05:09 AM
In 2011, UNESCO a numit in mod oficial ziua de 30 aprilie a fiecarui an ca Ziua Internationala a Jazz-ului, in ideea sarbatoririi virtutilor acestei muzici  ca unealta educationala, ca exemplu al multiculturalitatii creative a acestei arte, ca forta pasnica a pacii si a dialogului intre popoare, ca vector al unitatii in diversitate a lumii moderne. Astfel, in seara zilei de 30 aprilie, Green Hours, in colaborare cu ICR, va invita la un Dublu Concert Extraordinar de Ziua Internationala a Jazz-ului (2016)


VIDEO Cine este Cristian Ghinea, noul ministru al Fondurilor Europene. A pupat-o pe Monica Macovei in 2014, l-a sustinut pe Nicusor Dan in 2012
8:55:00 AM
Noul ministru al Fondurilor Europene, tehocratul Cristian Ghinea, a sustinut-o pe eurodeputata Monica Macovei la alagerile prezidentiale din 2014 si pe independentul Nicusor Dan la alegerile locale de la Bucuresti, din 2012. Ghinea este cofondator al Centrului Roman pentru Politici Europene (CRPE) impreuna cu Ciprian Ciucu, fost candidat, la randul sau, la Primaria Bucuresti, in 2016, din partea artidului M10 al Monicai Macovei.


Seful OECD: Cel mai bun scenariu de dupa Brexit e mai rau decat ramanerea in UE
8:43:06 AM
Liderul Organizatiei pentru Cooperare Economica si Dezvoltare a declarat miercuri ca nu vede niciun beneficiu potential pentru economia britanica daca votantii decid sa paraseasca UE la referendumul din iunie, transmite Reuters.


Solutia pentru haosul de la Aeroportul Otopeni: Guvernul a modificat Legea taximetriei si a eliminat restrictia privind volumul portbagajului
8:38:07 AM
Guvernul a modificat Legea Taximetriei (Legea 38/2003 privind transportul in regim de taxi si in regim de inchiriere, cu modificarile si completarile ulterioare) in sensul eliminarii restrictiei privind volumul spatiului destinat pentru transportul bagajelor (portbagajul) in cazul taxiurilor care au acces in locurile de asteptare ale aeroporturilor, potrivit unui comunicat emis de Guvern. Masura are scopul sa elimine blocajele existente in activitatea de transport in regim de taxi de la Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply