Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?VIDEO Ghidul SRI pentru romani in cazul unui atac armat cu bomba. Ce reactii au tinerii sfatuiti sa fuga dupa un atentat terorist
9:29:16 AM
In cazul unui atac terorist, cel mai bine ar fi sa va indepartati de locul respectiv si sa anuntati autoritatile. Este sfatul transmis de Serviciul Roman de Informatii, in cadrul unei campanii de informare a publicului.



Volkswagen va plati peste 60 milioane euro directorilor, in ciuda pierderilor record afisate de companie
9:19:22 AM
?Volkswagen a anuntat ca va plati 63 milioane euro catre mai mult de zece fosti si actuali directori, ca bonusuri si alte tipuri de plati, compania promitand ca se va concentra pe vehicule electrice si hibride si ca va recastiga increderea clientilor dupa uriasul scandal al emisiilor. Insa compania va comunica abia la final de an rezultatele finale ale anchetelor interne pe tema scandalului si inca sunt cautati vinovatii pentru trucarea testelor de poluare. In plus, Volkswagen este mult in urma cu rechemarile pentru masinile implicate in scandal, solutiile tehnice nefiind aprobate pentru o serie de modele.


Circulatia feroviara intre Brasov si Fagaras, intrerupta din cauza unei alunecari de teren
9:17:27 AM
Circulatia feroviara intre Brasov si Fagaras este intrerupta temporar, joi, din cauza unei alunecari de teren care a avut loc intre statiile Dumbravita Barsei-Codlea, trei trenuri de calatori fiind oprite in gari, anunta Mediafax. Circulatia feroviara este oprita temporar dupa ce intre statiile Dumbravita Barsei - Codlea a alunecat terenul.


Deputatii francezi invita Guvernul de la Paris sa ridice sanctiunile economice asupra Rusiei
9:12:00 AM
Deputatii francezi au adoptat joi o propunere de rezolutie a grupului de dreapta Republicanii, prin care invita Guvernul francez sa nu reinnoiasca sanctiunile europene impotriva Rusiei, impuse pe fondul conflictului separatist din estul Ucrainei, transmite AFP.


Fenomenul Bamboccioni, copiii mari ai Italiei: Un tribunal a ordonat unui parinte sa plateasca pentru intretinerea fiului sau de 28 de ani
9:11:46 AM
Un tribunal italian a ordonat unui tata sa-i plateasca pensie alimentara fiului sau in varsta de 28 de ani, care este student, dupa ce parintele a cerut ajutorul legii in incercarea de a-si forta fiul sa isi caute o slujba, scrie The Telegraph.


Consiliul General al municipiului Bucuresti a alocat circa 1 milion de euro pentru consolidarea si extinderea cladirii administrative a Cimitirului Bellu
9:11:43 AM
Consiliul general al Municipiului Bucuresti a majorat suma necesara extinderii si consolidarii sediului administrativ al Cimitirului Belu de la 3 la 5 milioane lei, potrivit unui proiect de hotarare adoptat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Banii se aloca din bugetul Primariei Capitalei, iar lucrarea trebuie sa fie gata in 2 ani.


webPR:Programul special de Sarbatori al Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa
8:51:00 AM
Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" anunta programul special de vizitare din timpul Sarbatorilor de Pasti.


WTA Madrid: Incepe turneul Premier Mandatory - Simona Halep nu are puncte de aparat, dupa ce a fost eliminata in turul intai in 2015
8:41:00 AM


Pe 30 aprilie va incepe turneul "Premier Mandatory" de la Madrid, competitie la startul careia se vor gasi cele mai bune jucatoare din circuitul WTA. Eliminata in 2015 inca din turul intai, Simona Halep nu va avea de aparat niciun punct la competitia de la "Caja Magica". Pe langa numarul sapte mondial, la intrecere vor mai lua parte si alte jucatoare din Romania: Monica Niculescu, Irina-Camelia Begu si Sorana Carstea (a primit un wild-card din partea organizatorilor).


Primaria Capitalei infiinteaza un nou teatru in Bucuresti, acesta urmand sa poarte numele actritei Stela Popescu
8:39:46 AM
Primaria Capitalei va infiinta un nou teatru in Bucuresti, acesta urmand sa poarte numele actritei Stela Popescu, potrivit unui proiect de hotarare adoptat joi de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Teatrul se va adresa in principal copiilor si tinerilor. Sediul institutiei de cultura va fi in incinta Palatului National al Copiilor din bd. Tineretului nr. 8-10, sector 4.


Prognoza meteo pana duminica: Vreme racoroasa si instabila
8:36:43 AM
Vremea va fi racoroasa si in general instabila in majoritatea zonelor, pana in prima si de Pasti. Cerul va avea innorari, temporar va ploua, iar cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 20...25 l/mp, in special la deal si la munte, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply