Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Litigii in care este implicata ASF: Constantin Buzoianu, fost sef CSA, a pierdut definitiv procesul in care pretindea peste 1,5 milioane de lei drept compensatii pentru incetarea mandatului inainte de termen
7:29:00 AM
Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a anuntat joi ca a castigat definitiv procesul cu Constantin Buzoianu, fost presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) in perioada 2011 - 2012, Curtea de Apel Bucuresti respingand ca nefondat apelul formulat de acesta in dosarul in care pretindea peste 1,5 milioane de lei drept compensatii pentru incetarea mandatului inainte de termen. Alti 11 fosti membri ai structurilor de conducere din vechile autoritati de supraveghere a asigurarilor, pietei de capital si pietei pensiilor private, printre care si Angela Toncescu, fosta sefa CSA, retinuta in luna februarie din acest an pentru ca ar fi constituit un grup infractional organizat la Carpatica Asigurari, cer in instanta compensatii de peste 15,5 milioane de lei pentru incetarea mandatelor inainte de termen.


?FOTOGALERIE Porsche Cayenne Platinum Edition, editie speciala doar pentru diesel si hibrid
7:24:23 AM
Porsche lanseaza in iunie o editie speciala pentru modelul Cayenne, cel mai mare SUV al sau. Denumit Porsche Cayenne Platinum Edition, acest nivel de echipare poate fi asociat numai motorizarilor Cayenne Diesel si Cayenne S E-Hybrid. Primul porneste de la 80.166 euro cu TVA (66.805 euro fara TVA) in Romania, iar al doilea de la 96.700 euro cu TVA (80.584 euro). Modelul Porsche Cayenne concureaza pe piata cu SUV-uri precum BMW X5, Range Rover Sport si Range Rover Sport, Mercedes-Benz GLE si Audi Q7.


Decizie importanta a Curtii de Justitie a UE privind alocarea cotelor pentru poluatorii industriali
7:23:41 AM
Curtea de Justitie a Uniunii Europene (CJUE) a declarat nevalida cantitatea anuala maxima de cote gratuite de emisii de gaze cu efect de sera stabilita de Comisia Europeana pentru perioada 2013-2020, potrivit unui comunicat al Curtii. Comisia Europeana are zece luni pentru a stabili o noua cantitate. Decizia CJUE poate avea un impact major asupra industriei europene.


Primarul din Predeal a fost condamnat la un an nchisoare cu suspendare si nu are voie sa isi exercite functia. El si-a depus deja candidatura pentru nou mandat
7:20:51 AM
Primarul orasului Predeal, Liviu Cocos, si 12 consilieri locali din perioada 2008-2012 au fost condamnati de Judecatoria Brasov la pedepse intre 7 luni si un an de inchisoare cu suspendare pentru abuz in serviciu, acuzati ca au ignorat o hotarare judecatoreasca si au atribuit ilegal 6 locuinte ANL, transmite Mediafax.


Consiliul de Administratie al TVR a propus-o, din nou, pe Monica Ghiurco pentru postul de presedinte - director general
7:17:00 AM
Consiliul de Administratie al TVR a propus-o joi, din nou, pe Monica Ghiurco pentru postul de presedinte - director general, potrivit informatiilor HotNews.ro. Votul consiliului vine in pofida faptului ca Monica Ghiurco a fost deja respinsa o data de Parlament cand s-a prezentat pentru un mandat de presedinte general un urma cu aproape 3 saptamani.


Smartphone-ul Huawei P9 a fost lansat oficial in Romania si se va vinde la un pret recomandat de 2499 lei
6:59:19 AM
Chinezii de la Huawei au lansat oficial in Romania cel mai avansat smartphone din portofoliu, P9, care va fi disponibil in versiunea de 32GB cu 3GB RAM, la un pret recomandat de 2499 lei. Smartphone-ul, dotat cu un puternic procesor Kirin 955, o camera principala duala, formata din doua camere de 12MP, si unul din cei mai performanti senzori de amprenta din industrie, se va vinde de catre principalii operatori mobili, precum si in magazinele online si electronice incepand cu prima saptamana din luna mai.


Se depun cereri: 50.000 euro pentru tinerii femieri si alte finantari de pana la 2 milioane euro pentru afacerile agricole. Descarca ghidurile pentru cei 541 milioane de euro pusi in joc incepand de joi
6:52:00 AM
Tinerii e pana la 40 de ani din Romania pot sa ceara, incepand de joi, 28 aprilie 2016, pana la 50.000 de euro pentru afaceri in agricultura. Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale a deschis joi sesiunea de depunere a cererilor de finantare in 5 linii de bani europeni importante, in valoare toatala de 541 de milioane de euro, finantate prin noul Program National de Dezvoltare Rurala (PNDR): pentru tineri fermieri, pentru ferme mici, pentru exploatatii agricole si pentru grupurile de producatori.


Corpul de Control din Ministerul Sanatatii verifica dezinfectantii produsi de Hexi Pharma si folositi in spitale, dupa dezvaluirile din ancheta Gazetei Sporturilor
6:43:00 AM
Corpul de Control din Ministerul Sanatatii a demarat controale privind dezinfectantii produsi de compania Hexi Pharma si distribuiti in peste 300 de spitale din 40 de judete din Romania, dezinfectanti despre care o ancheta a Gazetei Sporturilor publicata saptamana aceasta a dezvaluit ca sunt diluati si au calitate foarte slaba. "In cadrul acestor controale vor fi ridicate probe din dezinfectanti pentru a fi trimise la testare in vederea stabilirii eficientei acestora. De asemenea, in cadrul acelorasi controale, se vor recolta probe separat si vor fi trimise la laboratoare pentru a verifica daca concentratiile inscrise pe eticheta sunt in concordanta cu continutul", informeaza Ministerul Sanatatii, intr-un comunicat.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply