Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Germania ia in calcul trimiterea de soldati in estul Europei. Presa germana scrie ca ar putea fi vorba de 150 - 250 de soldati in Lituania
9:30:58 AM
Germania s-a declarat vineri deschisa ideii de a trimite soldatii Bundeswehr in Lituania, in cadrul planului de intarire a flancului estic dorit de NATO, dupa invadarea Crimeii de catre Rusia, scrie AFP.


Parlamentar britanic: Romanii s-ar putea sa aiba nevoie de vize in caz de Brexit
9:15:30 AM
Romanii vor fi afectati in cazul unui Brexit, nefiind exclus sa aiba din nou nevoie de vize pentru a reveni in UK, atrage atentia Keith Vaz, parlamentar laburist, adaugand, intr-un interviu pentru Mediafax, ca cei care muncesc in Regatul Unit ar trebui sa aiba dreptul de a vota la referendum.


Cum va fi vremea de Paste. Prognoza meteo in Bucuresti, in tara si la munte
9:00:38 AM
Valorile termice se vor situa in jurul celor normale pentru sfarsitul lunii aprilie in sudul si in estul tarii, dar vor caracteriza o vreme racoroasa in celelalte regiuni, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.


Peste 2.800 de teste, recoltate in spitalele din tara care folosesc dezinfectanti de la Hexi Pharma
8:41:02 AM
Directiile de Santate Publica judetene au recoltat peste 2.600 de teste din 208 de spitale care folosesc dezinfectantii cumparati de la Hexi Pharma, companie care este in centrul unei investigatii a Gazetei Sporturilor ce a dezvaluit mai multe nereguli, inclusiv un test care arata ca o substanta activa dintr-un produs biocid era diluata de 10 ori.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply