Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

[P] Scoala digitala: solutii de comunicatii inteligente in scoli si licee pentru un invatamant performant
3:18:46 AM
Cu un an in urma, scolile si liceele din Romania doar isi imaginau ce ar putea face tehnologiile digitale pentru elevi si pentru sistemul de invatamant in general. Institutiile de invatamant se concentrau asupra celor mai importante obiective: prezenta cat mai mare a tinerilor la ore si imbunatatirea performantelor scolare ale acestora, traduse prin sustinerea cu succes a examenelor de evaluare nationala, respectiv de bacalaureat. Pe de alta parte, o intrebare devenise deja lait motiv: cum facem sa asiguram accesul la o educatie de calitate tinerilor din toate judetele tarii, chiar si celor din localitatile izolate?


Facebook posteaza rezultate impresionante. Profitul a crescut de trei ori, veniturile au depasit 5.3 miliarde dolari
3:16:00 AM
Veniturile Facebook au crescut cu 50% in primele trei luni ale anului, depasind 5,3 miliarde dolari, iar profitul net a crescut de trei ori, la peste 1,5 miliarde dolari. Rezultatele au fost primite extrem de bine de catre investitori si au depasit si cele mai optimiste prognoze. Reteaua sociala a ajuns la 1,65 miliarde utilizatori si este mult mai eficienta, facand trimestrul trecut 3,3 dolari/utilizator, fata de 2,5 dolari acum un an.


Numarul autorizatiilor de constructii, crestere trimestriala usoara, de 1,4%
3:15:01 AM
In luna martie 2016 s-au eliberat 3339 autorizatii pentru construirea de cladiri rezidentiale, din care 65,0% sunt pentru zona rurala, a anuntat joi Institutul National de Statistica. Distributia pe regiuni arata o crestere a numarului de autorizatii de construire eliberate pentru locuinte in toata tara, cu accente pe zona Nord-Vest (+183 autorizatii), Sud-Muntenia (+159), Nord-Est (+158) si Sud-Est (+96).


Ora 12:00 Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa
3:14:00 AM
Presedintele Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa joi, la 12:00, la Palatul Cotroceni.
  • HotNews.ro transmite live text principalele declaratii


ANI a constatat in primele patru luni averi nejustificate de aproape un milion de euro
3:01:56 AM
Agentia Nationala de Integritate a finalizat 402 dosare in primele patru luni ale acestui an, fiind constatate si 11 cazuri de averi nejustificate, cu o valoare totala de aproape un milion de euro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply