Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Grupa nationalei Romaniei de handbal feminin la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro 2016
4:06:00 PM
Echipa nationala de handbal feminin a Romaniei a fost desemnata, vineri, intr-o grupa cu Brazilia, Angola, Spania, Muntenegru si Norvegia, la Jocurile Olimpice 2016 de la Rio de Janeiro, Brazilia.


Peste 5.200 de angajati ai Complexului Energetic Oltenia, disponibilizati pana in 2020; economii de 2,4 miliarde lei estimate prin reorganizare
3:49:00 PM
Peste 5.200 de angajati ai Complexului Energetic Oltenia (CEO) vor fi disponibilizati in perioada 2016-2020, conform unui plan anuntat de administratie, economiile obtinute in urma reducerilor de personal urmand sa aiba un impact semnificativ asupra rezultatelor economice ale unitatii in vederea redresarii situatiei financiare si a salvarii companiei.


Lucian Bute a trecut cantarul oficial, inaintea luptei pentru titlul mondial WBC cu Badou Jack
3:31:00 PM
Lucian Bute si Badou Jack au trecut, vineri seara, proba cantarului oficial inainte de meciul de duminica dimineata pentru centura WBC la categoria supermijlocie, informeaza Mediafax.


?BILD. Un fost redactor-sef dezvaluie adevarul despre decaderea unui ziar fost mare - de ce nici presa de mare tiraj din Germania nu mai e ce a fost odata
3:17:00 PM
Aceasta e o carte care vrea sa dezvaluie adevarul despre decaderea unui ziar care, in vremurile sale bune, vindea aproape cinci milioane de exemplare zilnic: BILD - o publicatie de referinta, un ziar controversat, un bulevardier, dupa cum il considera unii. Un ziar care a dat jos din functie un presedinte german si a impiedicat un tanar baron sa devina viitor cancelar. Dezvaluirile sunt facute chiar de un fost redactor-sef al ziarului Bild. Peter Bartels isi varsa oful pe succesorul sau, Kai Diekmann, care in 14 ani de sefie ar fi reusit sa injumatateasca tirajul ziarului, transformandu-l intr-o „masina de propaganda pentru elitele puterii“.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply