Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ce cauta romanii pe Internet inainte de Paste
9:59:40 AM
In luna martie s-a observat o scadere a interesului pe online in preajma Pastelui catolic, inregistrandu-se in 2016 aproape un sfert de milion de cautari despre aceasta sarbatoare. In 2015, insa, au fost de aproape doua ori mai multe. Spre comparatie, Pastele ortodox a inregistrat in aceeasi perioada de anul acesta peste jumatate de milion de cautari, dar in crestere in comparatie cu anul trecut, arata o analiza a agentiei de marketing online Today's.


Comisia Europeana avanseaza cu procedurile de sanctiuni impotriva Romaniei: Normele pentru prevenirea accidentelor la exploatatiile de petrol din Marea Neagra
9:40:26 AM
Comisia Europeana a decis, joi, sa continue procedurile de infirgement impotriva Romaniei si Germaniei pentru netranspunerea in legislatiile nationale a unei directive privind siguranta activitatilor pe platformele petroliere din mare.


Cum pot profita afacerile din turism de online pentru a deveni mai vizibile
9:39:00 AM
Exista o serie de elemente care poat ajuta agentiile de turism si afacerile de travel sa apara mai sus in cautarile online si pe retelele sociale, adica sa devina mai vizibili pentru turisti. Aceste afaceri se adreseaza, in Romania, unei piete potentiale de aproximativ sapte milioane de cautari lunare, varful interesului fiind in iulie, potrivit agentiei de SEO, DWF.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply