Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Un cetatean american a fost condamnat la 10 ani de munca silnica in Coreea de Nord
1:16:57 AM
Curtea suprema din Coreea de Nord a condamnat vineri un barbat americano-coreean la 10 ani de munca silnica pentru subversiune a sistemului social si pentru spionaj, a transmis agentia chineza Xinhua, citat de Reuters.


California nu va avea o zi John Wayne, actorul fiind acuzat de rasism
1:11:00 AM
Parlamentarii californieni au respins joi o propunere vizand stabilirea unei "zile John Wayne", legendarul actor fiind declarat rasist de catre cei care se opun proiectului, relateaza vineri AFP.


?VIDEO Cum putem scapa de impulsul de a ne verifica notificarile primite pe smartphone
1:04:25 AM
In materialul video de mai jos, realizat de editorul James Hamblin pentru publicatia The Atlantic ca parte din productia "If Our Bodies Could Talk", vedem cum putem sa scapam de obisnuinta de a verifica notificarile smarphone-ului in mod obsesiv. Este vorba despre optiunea "grayscale", care schimba culorile display-ului in alb-negru, dispozitivul devenind astfel mai putin atractiv pentru creierul uman. Pentru cei care nu au aceasta optiune, "invert display color" ar putea merge la fel de bine.


OSCE: Violentele din Ucraina au reatins cote ingrijoratoare
1:01:08 AM
Violentele din estul Ucrainei au atins din nou cote ingrijoratoare, afirma seful observatorilor Organizatiei pentru Securitate si Cooperare (OSCE) in Ucraina, Ertugrul Apakan, potrivit France24, citat de Mediafax.


Stenograme DNA. Ioan Niculae dadea ordine PSD si guvernului
12:58:00 AM
Fostul secretar de stat din Ministrul Agriculturii Liviu Harbuz le-a spus procurorilor ca Ioan Nicolae ar fi incercat sa il mituiasca, in 2010, prin intermediul lui Said Baaklini, potrivit Digi24.ro. "Said Baaklini mi-a spus ca daca voi rezolva problema in doua saptamani voi avea sprijinul intregului Guvern, iar Ioan Niculae, patronul grupului InterAgro, este dispus sa plateasca 3 milioane euro celui care va rezolva problema", le-a declarat Liviu Harbuz procurorilor, conform rechizitoriului DNA.


Apararea antiaeriana din Transnistria, plasata in pozitie de lupta dupa ce un avion romanesc ar survola teritoriul
12:35:26 AM
Autoritatile de la Tiraspol au plasat apararea antiaeriana in pozitie de lupta si pregatita de tragere, dupa ce un presupus avion romanesc ar survola de mai bine de trei saptamani teritoriul separatist din Republica Moldova, relateaza agentia Novosti din Transnistria, care prezinta si o harta cu traseul pe care l-ar fi urmat aeronava, citeaza digi24.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply