Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Litigii in care este implicata ASF: Constantin Buzoianu, fost sef CSA, a pierdut definitiv procesul in care pretindea peste 1,5 milioane de lei drept compensatii pentru incetarea mandatului inainte de termen
7:29:00 AM
Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) a anuntat joi ca a castigat definitiv procesul cu Constantin Buzoianu, fost presedinte al Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) in perioada 2011 - 2012, Curtea de Apel Bucuresti respingand ca nefondat apelul formulat de acesta in dosarul in care pretindea peste 1,5 milioane de lei drept compensatii pentru incetarea mandatului inainte de termen. Alti 11 fosti membri ai structurilor de conducere din vechile autoritati de supraveghere a asigurarilor, pietei de capital si pietei pensiilor private, printre care si Angela Toncescu, fosta sefa CSA, retinuta in luna februarie din acest an pentru ca ar fi constituit un grup infractional organizat la Carpatica Asigurari, cer in instanta compensatii de peste 15,5 milioane de lei pentru incetarea mandatelor inainte de termen.


?FOTOGALERIE Porsche Cayenne Platinum Edition, editie speciala doar pentru diesel si hibrid
7:24:23 AM
Porsche lanseaza in iunie o editie speciala pentru modelul Cayenne, cel mai mare SUV al sau. Denumit Porsche Cayenne Platinum Edition, acest nivel de echipare poate fi asociat numai motorizarilor Cayenne Diesel si Cayenne S E-Hybrid. Primul porneste de la 80.166 euro cu TVA (66.805 euro fara TVA) in Romania, iar al doilea de la 96.700 euro cu TVA (80.584 euro). Modelul Porsche Cayenne concureaza pe piata cu SUV-uri precum BMW X5, Range Rover Sport si Range Rover Sport, Mercedes-Benz GLE si Audi Q7.


Consiliul de Administratie al TVR a propus-o, din nou, pe Monica Ghiurco pentru postul de presedinte - director general
7:17:00 AM
Consiliul de Administratie al TVR a propus-o joi, din nou, pe Monica Ghiurco pentru postul de presedinte - director general, potrivit informatiilor HotNews.ro. Votul consiliului vine in pofida faptului ca Monica Ghiurco a fost deja respinsa o data de Parlament cand s-a prezentat pentru un mandat de presedinte general un urma cu aproape 3 saptamani.


Smartphone-ul Huawei P9 a fost lansat oficial in Romania si se va vinde la un pret recomandat de 2499 lei
6:59:19 AM
Chinezii de la Huawei au lansat oficial in Romania cel mai avansat smartphone din portofoliu, P9, care va fi disponibil in versiunea de 32GB cu 3GB RAM, la un pret recomandat de 2499 lei. Smartphone-ul, dotat cu un puternic procesor Kirin 955, o camera principala duala, formata din doua camere de 12MP, si unul din cei mai performanti senzori de amprenta din industrie, se va vinde de catre principalii operatori mobili, precum si in magazinele online si electronice incepand cu prima saptamana din luna mai.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply