Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Doi ziaristi turci au fost condamnati la doi ani de inchisoare, dupa ce au publicat o caricatura cu profetul Mahomed realizata de Charlie Hebdo
11:32:11 AM
Doi ziaristi turci de opozitie au fost condamnati joi pentru ca au reprodus, in 2015, o caricatura a lui Mahomed  din Charlie Hebdo, in semn de solidaritate cu revista satirica franceza al carei sediu a fost atacat de jihadisti, scrie AFP, care noteaza ca este cea mai recenta decizie dintr-o serie de atentate la adresa libertatii presei in Turcia.


Timisoara: 900 de cercetatori romani din peste 30 de tari, la conferinta Diaspora si prietenii sai. Adrian Curaj: Am avut proiecte minunate, dar le-am finantat la jumatate, la trei sferturi, uneori am uitat sa le finantam... si atunci vrem performanta de la ele
11:22:31 AM
Aproape 900 de cercetatori de prim rang din peste 30 de tarui au particpat saptamana aceata la evenimentul stiintific "Diaspora in Cercetarea Stiintifica si Invatamantul Superior din Romania - Diaspora si prietenii sai, desfasurat la Timisoara si organizat de Universitatea de Vest din Timisoara, cu sprijinul Ministerului Educatiei. Astfel, intre 25 si 28 aprilie, in mai multe universitati din Timisoara au avut loc 21 de workshop-uri exploratorii (WE) pe domenii diverse ale cunoasterii stiintifice, de la fizica si matematica, la stiintele ingineresti si medicale, pana la stiinte sociale si umane.


Alianta Medicilor reactioneaza in scandalul dezinfectantilor din spitale: Daca statul roman exceleaza in ceva, este in diluarea pana la disparitie a responsabilitatii. Coruptia ucide! Nu doar in Colectiv, ci zi de zi
11:12:00 AM
Alianta Medicilor pentru Modernizarea Sistemului Medical a reactionat, joi, la scandalul dezinfectantilor diluati din spitale, in ziua in care Ministerul Sanatatii a anuntat controale ale Corpului de Control in acest caz. Alianta Medicilor acuza, intr-o scrisoare deschisa, faptul ca "Sanatatea este un drept fundamental. Cum asigura statul acest drept? Iata ca avem o firma care are contracte cu majoritatea spitalelor din tara pentru furnizarea de produse dezinfectante si care furnizeaza, in fapt, produse neconforme (...) In acest timp, institutiile statului, platite din banii nostri, ce pozitie iau? Pozitia evaziva indelung exersata si perfect mimata de atatea ori (...): nu putem dovedi nimic, nu avem laboratoare acreditate, nu stim cine poate fi responsabil. Daca statul roman exceleaza in ceva, este in diluarea pana la disparitie a responsabilitatii".


Dupa Marea Britanie, si Germania vrea sa reduca ajutoarele sociale acordate migrantilor din cadrul UE
10:55:40 AM
Germania vrea sa reduca drastic accesul la ajutoare sociale pentru imigrantii din cadrul Uniunii Europene, dupa modelul Marii Britanii, scrie AFP.


APIA: Unii fermieri nu si-au primit inca subventiile pentru ca necesita verficari amanuntite
10:40:00 AM
Subventii europene de peste 330 de milioane de euro au fost transmise spre plata catre 725.000 de fermieri din Romania, in campania 2015, in primele 20 de zile de la debutul platilor, insa unii dintre agricultori nu si-au primit inca banii pentru ca verificarea si procesarea au necesitat mai muot timp, a afirmat, joi, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA).


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply