Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

De ce nu este eficient sa studiem pe timp de noapte? Ce impact are lipsa de somn asupra functiilor cognitive?
12:24:00 PM
Adolescentii care dorm numai 5 ore pe noapte pe o perioada de 7 zile au parte de o degradare semnificativa a functiilor cognitive, arata un nou studiu publicat recent in jurnalul "Sleep" si efectuat in colaborare de catre cercetatorii de la Universitatea Duke si Universitatea din Singapore. Aceste descoperiri sugereaza ca elevii si studentii care obisnuiesc sa invete la orele tarzii din noapte pot experimenta efectele inverse ale efortului depus de acestia. De asemenea, din cercetarile efectuate anterior este cunoscut faptul ca odihna insuficienta are un impact major asupra intelectului in randul adolescentilor, scrie futurity.org.


VIDEO Fernando Verdasco: Cand castigi, trebuie sa te bucuri. Cand nu castigi, toata lumea uita de tine
12:11:47 PM
Fernando Verdasco a plecat acasa cu ultimul trofeu al turneului de la Bucuresti. "Trebuie sa savurezi la maximum, stiind ca de multe ori o duci rau. Cere multe resurse sa joci meciuri si sa ajungi la finale, cere si mai multe resurse sa castigi".
  • Intra in articol pentru a viziona interviul cu Verdasco


In Romania, fac facultate mai degraba femeile decat barbatii. La serviciu e invers
12:11:00 PM
Ponderea persoanelor care fac facultate este mai mare in randul femeilor decat al barbatilor, la categoria de varsta 30-34 de ani, in Romania, releva datele publicate, miecuri, de oficiul european de statistica Eurostat. In schimb, rata ocuparii fortei de muca este mai mare in randul barbatilor decat al femeilor, la categoria de varsta 20-64 de ani.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply