Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Life

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

LIVETEXT Romanii au talent. Show-ul a inceput cu o trupa de rockeri adolescenti din Tecuci, o trupa de folcloristi a trecut mai departe. Raduleasca, incalzita de un tanar cu patratele la vedere
1:29:00 PM
Vineri seara, de la 20:30, incepe cea de-a doua editie a celui de-al saselea sezon "Romanii au talent", transmis de Pro TV. Show-ul prezinta romani curajosi care vor sa-si demonstreze talentul pe scena, de la dansatori, muzicieni si comedieni, pana la iluzionisti, contorsionisti sau dresori.
----------------------

20.59: Pe scena a intrat Dan Talent, un instalator de 39 de ani care danseaza pe piesa "Can't touch this". Sa speram ca se descurca mai bine cu tevile decat cu breakdance-ul. A primit 4 de x. Calinescu il trimite la sala sa dea jos burtica pe Dan Talent. Raduleasca recunoaste totusi ca domnul Dan a fost simpatic.

20.54: In scena intra un motociclist pasionat. Prima motocicleta de la Romanii au talent, zice Bartos. Roro, un dansator acrobat, cu 80 de kilograme de muschi, face acrobatii pe niste franghii. Remarcabili colantii rosii ai lui Roro, si poate si patratele lui. In rest, un numar banal. Raduleasca ii spune lui Roro ca este visul sau de barbat. Calinescu ii remarca "ciocanelele" si il numeste "vibratorul Roro", spunandu-i ca e mare lucru sa multumeasca doua femei. Roro iese din scena cu 4 de DA.

  • HotNews.ro transmite in premiera LIVETEXT cele mai tari momente ale show-ului de divertisment


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply