Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Germania nu stie unde se afla peste 130.000 dintre migrantii inregistrati in 2015
6:55:23 AM
Guvernul german a anuntat vineri ca autoritatile nu stiu unde se afla 13% din cei un milion de migranti inregistrati in 2015, in conditiile in care acestia nu s-au prezentat in centrele de gazduire unde ar fi trebuit sa fie cazati, scrie AFP.


FIFA adopta noi masuri: desecretizarea salariilor si maxim 3 mandate a cate 4 ani pentru presedinte
6:53:00 AM
Mai multe masuri pentru reformarea Federatiei Internationale de Fotbal (FIFA) au fost votate, vineri, in cadrul Congresului Extraordinar, de la Zurich, unde se va alege si noul presedinte al forului, informeaza Mediafax.


Liviu Negoita, fost primar al sectorului 3, audiat la DNA intr-un dosar care vizeaza construirea unui bloc intr-o zona protejata istoric
6:50:00 AM
Fostul primar al sectorului 3, Liviu Negoita, a fost citat vineri la sediul DNA, pentru a fi audiat in dosarul in care procurorii anticoruptie i-au audiat, vineri dimineata, si pe arhitectul-sef si pe secretarul Primariei sectorului 3. Liviu Negoita nu a dat declaratii presei la intrarea in sediul DNA. Arhitectul-sef al Primariei sectorului 3, Stefan Dumitrascu, si secterarul institutiei, Marius Mihaita, au fost audiati vineri la DNA intr-un dosar care vizeaza construirea fara avize a unui bloc intr-o zona protejata istoric. Lucrarile ar fi fost efectuate in baza unor autorizatii emise ilegal si care au permis distrugerea unor case istorice din zona.


SUA au testat a doua racheta balistica intercontinentala in interval de o saptamana
6:46:55 AM
Armata americana a testat joi noaptea o a doua racheta balistica intercontinentala, intr-un context de exacerbare a tensiunilor cu Rusia si cu Coreea de Nord, scrie Reuters.


TEDxCluj 2016 la final: mituri demolate, idei inspirate si o comunitate inovativa
6:40:00 AM
25 de vorbitori, 3 momente artistice, 10 ore de inspiratie, 13 echipe cu proiecte inovatoare, 60 de voluntari, 1.600 de cafele, 100 de kilograme de portocale, 56 de parteneri si sustinatori, 1 premiat, 1 nou ambasador TEDxCluj - asa s-ar putea rezuma cu ajutorul datelor atmosfera extraordinara de la TEDxCluj 2016, editie desfasurata la sfarsitul saptamanii trecute sub deviza "Mythbusting".


Fostul deputat Mihail Boldea, condamnat la sase ani de inchisoare cu executare
6:26:00 AM
Magistratii Curtii de Apel Brasov l-au condamnat vineri la sase ani de inchisoare cu executare pe fostul deputat de Galati Mihail Boldea, informeaza Agerpres. Decizia nu este definitiva, ea poate fi contestata. Procurorii DNA l-au trimis in judecata pe fostul deputat Mihail Boldea pentru mai multe fapte de coruptie, printre care si santaj si spalare de bani.


??DOCUMENTAR INTERACTIV Dezradacinati
6:23:00 AM
Razboaiele, violentele pe teme religioase si foametea au fortat mai bine de 50 de milioane de oameni sa-si lase in urma casele si sa caute refugiu in alte tari, cel mai mare exod de dupa cel de-al doilea razboi mondial. Esri a realizat un documentar interactiv, cu imagini, grafice, harti si aplicatii comparative cu fenomenul refugiatilor din Siria si din intreaga lume, cu cea mai mare tabara de refugiati care a devenit in doar cativa ani al cincilea oras ca marime din Iordania si drumul spre si prin Europa al milioanelor de oameni dezradacinati din Siria, Afganistan si celelalte tari din Orientul Mijlociu.


Cupsa (PNL): Pachetul legislativ privind achizitiile publice va fi adoptat in aceasta sesiune parlamentara/ Intelegere PSD-PNL pe subiect
6:20:31 AM
Deputatul PNL Ioan Cupsa a declarat vineri, intr-o conferinta de presa, ca pachetul legislativ privind achizitiile publice va fi adoptat in aceasta sesiune a Parlamentului si "va schimba filosofia" in domeniu, transmite Agerpres. Este vorba de patru legi, iar Cupsa sustine ca PNL si PSD se afla in buna intelegere pe acest subiect.


Ioan Rosca mai ramane director general al Electrica pana cel tarziu in iunie 2016
6:20:00 AM
Consiliul de administratie al Electrica SA a ajuns la un acord comun cu Ioan Rosca cu privire la incetarea mandatului sau de director general al companiei pana cel tarziu in iunie 2016, potrivit unui raport transmis BVB. In aceste conditii, comitetul de nominalizare si remunerare demareaza procesul de selectie a unui nou director general, urmand ca acesta sa fie finalizat in doua luni.


Dacian Ciolos a numit noi secretari de stat in educatie: Monica Anisie este secretar de stat pe preuniversitar, iar Mihai Dima este noul sef al Cercetarii
6:16:00 AM
Premierul Dacian Ciolos a numit-o joi pe Monica Cristina Anisie in functia de secretar de stat la Ministerul Educatiei. Atributiile sale vor fi stabilite ulterior de ministrul Adrian Curaj, dar potrivit surselor HotNews.ro Anisie se va ocupa de preuniversitar. Tot joi, premierul a numit si noul sef al Cercetarii. Mihai Dima este noul presedinte, cu rang de secretar de stat, al Autoritatii Nationale pentru Cercetare Stiintifica si Inovare (ANCSI). Anterior, aceasta functie a fost ocupata de Teodor Prisecaru.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply