Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

ANAF a actualizat procedura de inscriere in Registrul Operatorilor Intracomunitari, adoptand un nou model al formularului 095
4:09:37 AM
Vineri, ANAF a publicat in Monitorul Oficial un Ordin al Presedintelui privind noua procedura de inscriere in Registrul Operatorilor Intracomunitari. Se stie, antreprenorii care deruleaza afaceri cu operatori economici din alte state membre au obligatia sa se inscrie in Registrul Operatorilor Intracomunitari, efectul acestei inscrieri fiind validarea codului de TVA in sistemul de TVA al Comunitatii Europene.


Ministrul Lazar Comanescu, intr-o vizita oficial in Iran, insotit de o importanta delegatie economica
4:07:35 AM
Ministrul afacerilor externe Lazar Comanescu va efectua, in perioada 29 februarie - 2 martie 2016, o vizita in Republica Islamica Iran, informeaza MAE.


Fostul ministru de finante elen Yanis Varoufakis va consilia Partidul Laburist britanic
4:03:00 AM
Fostul ministru de finante elen Yanis Varoufakis va consilia Partidul Laburist "intr-o oarecare masura", conform liderului Jeremy Corbyn, citat de Politico.


Cristi Borcea, adus din penitenciar pentru a fi audiat de DIICOT in dosarul banilor FIFA ce ar fi fost deturnati la FRF
3:42:26 AM
Fostul presedinte executiv al FC Dinamo Cristian Borcea este audiat luni de procurorii DIICOT in calitate de martor, intr-un dosar in care sunt investigate infractiuni de delapidare si spalare de bani, fiind vizata o finantare de un milion de dolari acordata FRF de FIFA, transmite Mediafax.


OFICIAL Simona Halep a cazut pe locul 5 WTA - Patru jucatoare din Romania in TOP 100
3:41:00 AM
Simona Halep a coborat pe locul 5 in clasamentul WTA, jucatoarea nascuta la Constanta fiind depasita de Garbine Muguruza, din Spania. Lider ramane Serena Williams, in timp ce Romania are patru reprezentante in TOP 100 WTA.


Domnul Ionescu si legea anti-fumat. Castigatori si perdanti din interzicerea fumatului
3:40:33 AM
Domnul Ionescu este ceea ce se cheama un fumator inrait. Baga in el doua pachete de tigari pe zi, adica face parte din cei 8% dintre fumatori care fumeaza zilnic circa doua pachete, potrivit unui studiu citat mai jos. Din 16 martie, el va avea o problema cand va dori sa-si aprinda tigara in barul sau preferat. Domnul Ionescu nu pricepe ce are lumea cu el, de-i ingradeste dreptul de a fuma si isi aminteste anii `60 cand putea fuma in avion fara sa-i zica nimeni "La bordul avioanelor noastre fumatul este interzis". Din 1 septembrie 2006, nu-si mai puteai aprinde tigara nici in vagoanele CFR, iar acum, gata si cu fumatul in carciumi. Cum s-a ajuns aici? se tot intreaba domnul Ionescu, framantand intre buze o tigara ne-aprinsa.


Ploi abundente de la noapte pana marti dimineata
3:28:00 AM
Meteorologii au emis o informare de ploi abundente care intra in vigoare luni seara la ora 23.00 si va expira marti dimineata la ora 10.00. In acest interval va ploua pe arii extinse in Banat, Crisana, Maramures si nordul Olteniei, unde cantitatile de apa vor depasi, pe arii restranse, 15 l/mp. Ploile vor avea mai ales caracter de aversa si vor fi posibile descarcari electrice.


VIDEO Coreea de Nord l-a prezentat public pe studentul american arestat in ianuarie. Acesta implora, in lacrimi, sa fie salvat
3:23:00 AM
Un student american detinut in Coreea de Nord de la inceputul lunii ianuarie a ar fi fost retinut pentru ca a incercat sa fure o pancarta cu un slogan de propaganda din hotelul din Phenian in care a stat si ar fi recunoscut comiterea de “infractiuni severe” impotriva statului, a informat presa oficiala a regimului Kim Jong-un, citata de Reuters.


?VIDEO Barcelona - Sevilla 2-1/ La 12 puncte de Real Madrid
3:22:00 AM
FC Barcelona a bifat al noualea succes consecutiv din Primera Division, dupa ce a castigat cu 2-1 meciul cu Sevilla, de pe Camp Nou. In urma acestui rezultat, catalanii au opt puncte avansa fata de Atletico Madrid, a doua clasata, si 12 fata de Real Madrid.


Inca un bebelus cu infectie digestiva puternica va fi externat luni de la Marie Curie. Cinci vor ramane in spital, unul este tot in stare grava. In scoli se iau masuri suplimentare de igiena
3:18:00 AM
Starea bebelusului de un an si patru luni din Mioveni cu sindrom hemolitic-uremic, internat miercuri in stare grava la Spitalul Marie Curie din Bucuresti dupa ce a fost plimbat pe la mai multe spitale este in continuare grava, dar stabila, a anuntat luni dimineata sefa sectiei de Nefrologie, medicul Mihaela Balgradean. Copilul este internat la sectia de Terapie Intensiva.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply