Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?DOCUMENT Cum arata proiectul de modificare a legislatiei RCA: Compensarea directa intre asiguratorii RCA se va aplica prejudiciilor produse exclusiv vehiculelor, fiind excluse vatamarile corporale
4:52:00 AM
Asiguratii RCA vor putea, in baza unei clauze contractuale optionale, sa se adreseze propriului asigurator RCA pentru obtinerea despagubirilor, acesta recuperand ulterior contravaloarea daunei achitate de la asiguratorul persoanei vinovate de accidentul auto, potrivit proiectului de modificare a legislatiei RCA transmis de ASF catre Parlament si Ministerul de Finante si obtinut de HotNews.ro. Compensarea directa va opera in cazul prejudiciilor produse exclusiv vehiculelor, fiind excluse vatamarile corporale. In document se mai spune ca polita RCA se incheie pe o perioada de 12 luni, ca plata primelor se poate face integral sau in rate si ca asiguratul poate denunta contractul cu cel putin 30 de zile inainte de expirarea acestuia, cu obligatia de a incheia un nou contract RCA cu un alt asigurator.
  • Asiguratorul RCA va avea dreptul, in anumite cazuri, de a solicita recuperarea sumelor platite de la persoana raspunzatoare de producerea prejudiciului


Forumul Atomic Roman nu este de acord cu presedintele ANRE care spune ca enegia nucleara este foarte periculoasa
4:28:35 AM
Forumul Atomic Roman (ROMATOM), asociatia industriei nucleare din Romania, isi exprima dezacordul cu privire la declaratiile presedintelui Autoritatii Nationale de Rreglementare in domeniu Energiei, Nicolae Havrilet. Acesta a afirmat in cadrul unei conferinte ca energia nucleara este "foarte periculoasa" si "foarte scumpa".  "Daca energia nucleara are viitor, atunci noi nu", a mai spus Havrilet. Romatom respinge aceste afirmatii, spunand ca in Romania, energia nucleara este si sigura, si ieftina. Vezi in text cum argumenteaza Romatom.


ANAF a publicat noile formulare ale declaratiilor 307 si 311 privind plata TVA
4:19:28 AM
In Monitorul Oficial de joi au fost publicate noile formulare ale declaratiilor 307 si 311 privind plata TVA. Intrucat cazurile in care autoritatile fiscale anuleaza inregistrarea  in scopuri de TVA sunt frecvente, sa acordam o atentie deosebita acestor declaratii.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply