Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Vlad Filat ramane in arest, dupa ce Curtea de Apel de la Chisinau a respins recursul fostului premier
10:55:00 AM
Fostul premier moldovean Vlad Filat ramane in arest preventiv, dupa ce judecatorii Curtii de Apel de la Chisinau au respins, vineri, recursul depus de avocatii politicianului, anunta Unimedia. Vlad Filat este arestat preventiv din 18 octombrie 2015, fiind acuzat de fraude bancare si luare de mita.


Comisia Europeana ridica tonul in privinta legii darii in plata: Poate genera risc sistemic in tot sectorul bancar
10:49:30 AM
"Daca va fi adoptata din nou de catre Parlament in forma sa originara, legea privind darea in plata poate genera un risc sistemic pentru intregul sector bancar, cu riscuri pentru stabilitatea sectorului financiar si cu implicatii asupra intregii economii", arata Comisia Europeana in raportul pentru Romania facut public vineri, 26 februarie. E de remarcat inasprirea tonului Bruxelles-ului, dupa ce in urma cu trei saptamani vorbea despre un "risc major pentru perspectivele de crestere economica ale Romaniei".


Cum motiveaza Curtea Constitutionala decizia la legea pensiilor alesilor locali: s-a avut in vedere o sursa de finantare incerta; statutul juridic al alesilor locali nu poate fi comparat cu cel al magistratilor
10:48:22 AM
Curtea Constitutionala a publicat motivarea la decizia de neconstitutionalitate la legea pensiilor speciale pentru alesii locali. CCR arata in document ca legea este neclara, instituie o inegalitate de tratament nepermisa în cadrul alesilor locali si are o sursa de finantare incerta, transmite Mediafax.


Gregorian Bivolaru a fost prins in Franta
10:33:00 AM
Liderul MISA Gregorian Bivolaru, condamnat in 2013 la sase ani de inchisoare cu executare si cautat de Interpol, a fost prins vineri in Franta, anunta Realitatea TV. Bivolaru a fost condamnat de catre Inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce fusese achitat de doua instante inferioare, pentru trafic de persoane si acte sexuale cu un minor in forma continuata.


Adio, tineret ratacind pe strazile Londrei, bun-venit tineret conectat
10:31:00 AM
Grupurile de punkeri sau de skinheads care caracterizau altadata Londra au disparut: internetul si retelele sociale, lipsa spatiilor publice si parinti mai protectivi au contribuit la disparitia tinerilor de pe strazi, scrie AFP.


Sindromul calatoriei. Partea I
10:29:19 AM
In perioada asta se fac, avantajos, rezervari pentru vacanta de vara. Sleit de puteri, dupa o zi de munca, te prabusesti intr-un fotoliu si navighezi, prostit, prin ofertele agentiilor de turism pana cand devii una cu galeria de imagini. Vacanta te soarbe in slide-show-ul ei. Misterioasa pulsatie a Vietii Perfecte impinge acum, domol, sangele si prin venele tale. Inima ta a plecat in vacanta. Iata-te lungit in fiecare pat king-sized, ratacit pe toate ulitele, tolanit pe fiecare plaja, scaldat in toate marile, dezmierdat de toate brizele.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply