Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Criza migrantilor: Premierul Viktor Orban cere consolidarea masurilor de securizare a granitelor Ungariei, inlcusiv cu Romania
1:47:00 AM
 Premierul ungar Viktor Orban a cerut consolidarea masurilor de securizare a granitelor Ungariei in contextul noului flux de migranti catre Europa. Ministrii Apararii si Afacerilor Interne ungari au primit ordin sa faca pregatiri pentru construirea unei linii de aparare de-a lungul granitei cu Romania. Anuntul a fost facut de premierul maghiar intr-un discurs despre starea natiunii.


La cererea DNA, fostul primar din Miercurea Ciuc va fi judecat de Tribunalul Mures
1:46:08 AM
Dosarul fostului primar din Miercurea Ciuc Raduly Robert-Kalman si a viceprimarului Szoke Domokos, trimisi in judecata pentru abuz in serviciu, va fi judecat de Tribunalul Mures, dupa ce Curtea de Apel Targu Mures a admis solicitarea Directiei Nationale Anticoruptie de stramutare a cauzei de la Tribunalul Harghita, transmite Agerpres.


Co-raportori APCE: Exista un sentiment larg raspandit ca R. Moldova a fost capturata de oligarhi
1:31:09 AM
Co-raportorii Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) au constatat lipsa increderii in guvernare si existenta opiniilor precum ca Republica Moldova ar fi "capturata de oligarhi", transmite IPN.md.


5 lucruri pentru care nu trebuie sa ne cerem scuze, ca femei
1:24:47 AM
Femeile se scuza si se justifica in mod automat in numeroase ocazii, iar acest lucru poate fi usor de observat in viata de zi cu zi. In plus, acest fapt este confirmat de numeroase studii care concluzioneaza ca femeile rostesc "imi cer scuze" mult mai des decat o fac barbatii. Iar acest lucru nu se intampla asa pentru ca barbatii gresesc mai rar, ci pentru ca ei nu considera ca gresesc de fiecare data cand o fac.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply