Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Remus Cernea si-a cerut prietena in parteneriat civil, in cadrul unei dezbateri la Parlament
7:08:55 AM
Deputatul Remus Cernea a anuntat luni, inaintea unei dezbateri despre parteneriatul civil si drepturile comunitatii LGBT pe care a organizat-o la Parlament, ca va forma un cuplu oficializat cu prietena sa, Ioana Staniloiu, dupa ce va fi adoptata legea parteneriatului civil. Cernea a marcat momentul in care a intrebat-o pe aceasta daca vrea sa formeze un parteneriat civil printr-un sarut.


Ludovic Orban, validat de conducerea PNL drept candidat la Primaria Capitalei: Este momentul ca bucurestenii sa spuna punct si de la capat. Asa sa ne ajute Dumnezeu
6:54:21 AM
Candidatura lui Ludovic Orban la Primaria Capitalei din partea PNL a fost validata luni de Biroul Politic National, in unanimitate, dupa ce saptamana trecuta a fost propus comisia de unificarea a partidului si votat de organizatia PNL Bucuresti. Cristian Busoi s-a retras din cursa. Orban a sustinut o scurta declaratie de presa, fara a lua intrebari de la jurnalisti, pe care a incheiat-o asemanator juramintelor de investitura, cu "Asa sa ne ajute Dumnezeu".


VIDEO Politia din Macedonia a folosit gaze lacrimogene contra imigrantilor ce au incercat sa treaca granita dinspre Grecia
6:54:00 AM
Politia din Macedonia a folosit gaze lacrimogene pentru a dispersa sutele de imigranti si refugiati ce au incercat sa patrunda prin granita cu Grecia, informeaza Reuters.


Bill Gates avertizeaza ca multe startup-uri din tehnologie sunt supraevaluate, iar investitorii trebuie sa fie tot mai selectivi
6:53:54 AM
?Investitorii trebuie sa fie tot mai selectivi cand aleg unde isi directioneaza banii cand este vorba de startup-urile din tehnologie, spune miliardarul Bill Gates, intr-un interviu pentru Financial Times. Declaratiile vin in contextul in care multe companii care nu au obtinut niciodata profit, ajung sa fie evaluate la sume fabuloase de ordinul miliardelor de dolari. In lume exista peste 150 de "unicorni", adica startup-uri evaluate la peste un miliard de dolari. Bill Gates va investi in startup-urile din energie, domeniu unde marile idei pot veni de la tinerii de sub 30 de ani.


Tariceanu: Ministrul Justitiei a incalcat procedurile prin sustinerea lui Kovesi la sefia DNA
6:15:05 AM
Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca anuntul ministrului Justitiei, Raluca Pruna privind reinvestirea Codrutei Kovesi la sefia DNA reprezinta o incalcare a procedurilor si i-a cerut premierului Dacian Ciolos sa o avertizeze pe Raluca Pruna, transmite Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply