Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Fermierii greci renunta la blocade dupa promisiunile lui Tsipras privind o intelegere mai buna in privinta pensiilor
10:08:00 AM
Fermierii greci au inceput luni sa se retraga din blocadele rutiere dupa ce au primit asigurari de la premierul Alexis Tsipras ca guvernul sau va incerca sa obtina o intelegere mai buna in privinta pensiilor de la creditorii externi, transmite Reuters.


Ministrul Agriculturii: Bacteria E-coli a fost descoperita in branza de vaci de la Lactate Bradet din Curtea de Arges
10:04:00 AM
O cantitate de branza proaspata de vaca produsa de societatea Lactate Bradet din Curtea de Arges contine bacteria E-coli, a declarat luni, pentru Agerpres, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu. Autoritatile au dispus stoparea activitatii societatii respective.


Cupa Davis: Romania vs Slovenia - Prezentarea echipelor
9:55:00 AM
Romania se va duela in aceasta saptamana cu Slovenia, intr-o partida contand pentru primul tur al Grupei I, Zona Euro-africana a Cupei Davis. Invingatoarea disputei de pe 4, 5 si 6 martie 2016 se va duela cu Spania lui Rafael Nadal pentru un loc in play-off-ul competitiei.


Opel Astra a castigat titlul Masina Anului 2016 in Europa
9:39:00 AM
Opel Astra a castigat titlul European car of the Year, acordat cu o zi inainte de deschiderea Salonului Auto de la Geneva. Pe locul secund s-a situat Volvo XC90, iar pe trei, Mazda MX-5. Opel a castigat ultima oara in 2012, prin Ampera. Astra a castigat cu o diferenta mica fata de locul secund, numai 15 puncte, anii trecuti diferentele fiind si de peste 100 de puncte. Marca germana obtine pentru a cincea oara premiul.


Codrut Seres, condamnat definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul Hidroelectrica
9:36:00 AM
Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat definitiv, luni, pe fostul ministru al Economiei Codrut Seres la 4 ani de inchisoare cu executare in dosarul Hidroelectrica, anunta Agerpres. Un complet de cinci judecatori de la instanta suprema a respins apelul declarat de Seres si a mentinut sentinta data de instanta de fond in martie 2014.


?LIVE TEXT Legea darii in plata se discuta luni in plenul Senatului. Jiru, secretar de Stat MFP: Se risca compromiterea scopului social al programului Prima Casa
9:24:00 AM
Legea Darii in Plata a fost trecuta pe ordinea de zi pentru dezbateri in cadrul plenului Sentatului, se arata pe site-ul institutiei. Proiectul legii darii in plata se afla pe ordinea de zi a plenului Senatului si, daca dezbaterile vor fi finalizate, este posibil ca votul sa se dea luni, a declarat vicepresedintele Camerei superioare, Ioan Chelaru, dupa sedinta Biroului permanent, citat de Agerpres.  El a precizat ca au loc dezbateri in sedintele grupurilor parlamentare pentru stabilirea pozitiilor in privinta acestei legi.
HotNews va transmite LIVE TEXT dezbaterile din Senat.


Consiliul General al Municipiului Bucuresti a alocat sumele necesare exproprierilor pentru aducerea de utilitati in cartierul ANL Henri Coanda
9:18:00 AM
Consiliul General al Municipiului Bucuresti alocat luni suma de 14,6 milioane lei, necesara exproprierilor pentru realizarea retelelor publice de alimentare cu apa, canalizare, iluminat public, precum si a drumurilor aferente ansamblului ANL Henri Coanda, etapa I.  Suprafata de teren ce urmeaza sa fie expropriata este de circa 6.637 mp si 166 mp constructii.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply