Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Consiliul Concurentei a extins investigatia din domeniul exploatarii si prelucrarii masei lemnoase
6:08:13 AM
Consiliul Concurentei a extins investigatia declansata pe piata masei lemnoase din Romania si a efectuat noi inspectii inopinate la sediile si sucursalele a sase companii care activeaza in acest domeniu: Holzindustrie Schweighofer SRL, Egger Romania SRL, Kronospan Sebes SA, Silva Logistic Services SRL, Alredia SRL si Lacul Codrilor SRL, a anuntat luni autoritatea de concurenta.


Finantele, despre cazul Micula: Noi am executat integral hotararea arbitrala/Suma a fost achitata prin mecanismul de plata instituit de Parlamentul Romaniei
6:05:07 AM
"Ministerul Finantelor Publice a luat act de hotararea Curtii de Arbitraj International de pe langa Centrul International pentru Reglementarea Diferendelor Relative la Investitii (ICSID) in dosarul Micula. Din punct de vedere juridic, decizia nu schimba cu nimic demersurile efectuate de statul roman pana la aceasta data. De altfel, inca din 9 martie 2015, Ministerul Finantelor Publice a executat integral hotararea arbitrala, fara ca acest lucru sa presupuna renuntarea la cererea de anulare. Suma a fost achitata prin mecanismul de plata instituit de Parlamentul Romaniei, prin lege", se arata intr-un comunicat al Finantelor, transmis luni.


Tatal copilului cu sindrom hemolitic externat azi de la Marie Curie vea sa dea in judecata spitalul din Ploiesti: Se comporta cu cei micica si cu niste animale
5:51:15 AM
Tatal unuia dintre copiii cu sindrom hemolitic-uremic de la Spitalul "Marie Curie" ia in calcul posibilitatea de a actiona in judecata, impreuna cu parintii altor copii cu aceeasi afectiune, Spitalul de Pediatrie din Pitesti, transmite Agerpres.


Olanda a descoperit 30 de persoane suspectate de crime de razboi printre solicitantii de azil
5:45:22 AM
Autoritatile olandeze au identificat circa 30 de persoane suspecte de crime de razboi printre cele 59.000 care au solicitat azil anul trecut, a anuntat luni ministrul pentru imigrare, citat de Reuters.


?VIDEO Dupa 6 zile de chin, fotomodelul Eloisa a fost lasat sa intre in Romania. Ce a spus despre tara noastra dupa cosmarul trait
5:42:29 AM
Cosmarul Eloisei Barleanu, fotomodelul ramas blocat cu zilele in zona de tranzit din Aeroportul Henri Coanda, a luat sfarsit.



Decizie a conducerii Bisericii Ortodoxe: Toti preotii si administratorii de bunuri bisericesti vor semna un Juramant de sau Act de onestitate si fidelitate fata de Biserica
5:34:00 AM
Preotii si intregul personal cu functii de conducere sau executie din Biserica Ortodoxa Romana, precum si persoanele nesalarizate care administreaza bunuri bisericesti vor trebui sa semneze un Juramant de sau Act de onestitate si fidelitate fata de Biserica. Informatia, comunicata de un cititor HotNews.ro, a fost confirmata de Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al BOR, care a precizat ca decizia a fost luata de Sfantul Sinod al BOR (forul superior de conducere) din ianuarie. Semnatarii jura in fata lui Dumnezeu ca isi vor indeplini sarcinile cu onestitate, fidelitate si corectitudine fata de Biserica, ca nu isi vor insusi venituri sau avantaje necuvenite si ca vor pastra cu sfintetnie confidentialitatea sarcinilor de serviciu.


ATP: 12 jucatori din Romania in TOP 1000 - Adrian Ungur, cel mai bine clasat - locul 193
5:25:36 AM
Adrian Ungur este cel mai bine clasat jucator din Romania in clasamentul ATP, acesta aflandu-se pe locul 193. Sunt 12 jucatori din tara noastra in Top 1000 ATP. Lider fara nicio emotie ramane Novak Djokovic (16.580 puncte), iar Andy Murray (8.765) si Roger Federer (8.295) intregesc podiumul.


Firmele au nevoie de certificat digital sa acceseze fondurile europene
5:25:00 AM
Firmele si alte persoane juridice au nevoie de certificat digital calificat pentru semnarea electronica a documentelor pentru a accesa fonduri europene, prin noul sistem electronic de depunere a cererilor de finantare MySMIS 2014-2020, a precizat Ministerul Fondurilor Europene.


VIDEO UPDATE O femeie, retinuta la Moscovadupa ce a scos capul unui copil dintr-o geanta cand politia i-a cerut sa se legitimeze
5:19:00 AM
O femeie a fost retinuta in Moscova, dupa ce a scos capul unui copil dintr-un rucsac atunci cand politia i-a cerut sa se legitimeze, informeaza The Telegraph. Femeia a inceput sa strige "Allahu Akbar" dupa ce a scos capul copilului. 
Potrivit autoritatilor bona a "asteptat ca parintii sa plece cu unul dintre copii, si pentru motive necunoscute a omorat copilul, a dat foc la apartament si a fugit".


VIDEO Rebelii sirieni au tras cu o racheta americana intr-un tanc T-90 rusesc
5:14:00 AM
Intr-un clip video postat pe Youtube, rebelii sirieni par sa se fi filmat tragand pentru prima oara cu o racheta antitanc TOW americana intr-un T-90 rusesc, scrie Washington Post.


Cine foloseste Uber in Romania si cati utilizatori are aplicatia pe plan local
5:14:00 AM
In prezent, peste 70.000 de utilizatori si-au descarcat aplicatia Uber, in Romania, iar 60% dinttre cei care folosesc serviciul de ridesharing pe plan local au sub 30 de ani si  9 din 10 au studii superioare, arata un studiu realizat de companie impreuna cu  IMAS Marketing si Sondaje.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply