Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Blaga: Nu sunt de acord cu scaderea pragului electoral. Cat sa fie, minus 3%?
8:02:00 AM
Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat luni ca nu este de acord cu scaderea pragului electoral, raspunzand astfel unei intrebari referitoare la afirmatia ministrului Justitiei Raluca Pruna, care a declarat ca este de aord cu scaderea pragului electoral.


Comertul electronic B2B din Romania, in crestere cu 20% in acest an. Care sunt domeniile cu cea mai mare pondere in piata
7:52:24 AM
Comertul electronic B2B (business-to-business) pe plan autohton se va mentine pe un trend ascendent in 2016, urmand sa ajunga la 12 miliarde de euro, cu 20% mai mult fata de anul trecut, conform datelor platformei de eCommerce, Teamshare.


Rusia spune ca Siria ar putea deveni stat federal / Intalnire la Geneva a tarilor implicate in procesul de pace, dupa incalcari ale armistitiului
7:50:32 AM
?Siria ar putea deveni un stat federal daca modelul se va dovedi functional in aceasta tara, a declarat luni ministrul adjunct de externe de la Moscova, Sergei Ryabkov, intr-o conferinta de presa, potrivit Reuters.


Bucurestiul bate Londra la capitolul salarii vs cheltuieli pentru angajatii din IT
7:43:29 AM
Londra este net superioara Bucurestiului la multe capitole, insa cand este vorba de stand de viata ale IT-istilor, capitala Romaniei are avantaje interesante. Londra este mai competitiva, proiectele cele mai importante sunt acolo si posibilitatile de a avansa sunt mai mari. Bucurestiul are insa de partea sa costurile de viata mult mai mici, ceea ce inseamna ca un IT-ist poate avea o viata excelenta, chiar si cu un salariu mult sub cel din Londra, noteaza ZDNet.


CSM Bucuresti a transferat-o pe Majda Mehmedovic de la Buducnost
7:43:00 AM
CSM Bucuresti a anuntat, luni, pe site-ul oficial, transferul extremei stanga Majda Mehmedovic, de la Buducnost Podgorica. In varsta de 25 de ani, Majda a semnat un contract valabil pe doi ani cu campioana Romaniei la handbal feminin.


Tariceanu spune din nou ca nu candideaza la Primaria Capitalei: Probabil cea mai buna solutie - candidat unic PSD-ALDE
7:35:18 AM
Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a declarat luni ca exclude posibilitatea de a candida la Primaria Capitalei, el mentionand ca solutia ar fi sustinerea unui candidat unic, impreuna cu PSD, dar a precizat ca aceasta chestiune si candidaturile la sectoare fac obiectul unor discutii aflate in curs de desfasurare, transmite Agerpres.


CM Tenis de masa (f): Romania, invinsa de China (3-0)
7:19:00 AM
Echipa feminina de tenis de masa a Romaniei a pierdut categoric, scor 3-0, partida disputata impotriva Chinei, la Campionatul Mondial care se desfasoara in Kuala Lumpur, Malaezia.


Educatoarea din Timis ce ar fi fost inregistrata cand tipa la copii si ii jignea si-a dat demisia
7:18:22 AM
Educatoarea gradinitei din satul Iohanisfeld, judetul Timis, inregistrata in timp ce striga la copii si ii jignea, numindu-i "ciobani" si "analfabeti", si-a dat demisia, luni, iar in aceste conditii cercetarea disciplinara va fi suspendata, informeaza Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply