Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Opel Astra a castigat titlul Masina Anului 2016 in Europa
9:39:00 AM
Opel Astra a castigat titlul European car of the Year, acordat cu o zi inainte de deschiderea Salonului Auto de la Geneva. Pe locul secund s-a situat Volvo XC90, iar pe trei, Mazda MX-5. Opel a castigat ultima oara in 2012, prin Ampera. Astra a castigat cu o diferenta mica fata de locul secund, numai 15 puncte, anii trecuti diferentele fiind si de peste 100 de puncte. Marca germana obtine pentru a cincea oara premiul.


?LIVE TEXT Legea darii in plata se discuta luni in plenul Senatului. Jiru, secretar de Stat MFP: Se risca compromiterea scopului social al programului Prima Casa
9:24:00 AM
Legea Darii in Plata a fost trecuta pe ordinea de zi pentru dezbateri in cadrul plenului Sentatului, se arata pe site-ul institutiei. Proiectul legii darii in plata se afla pe ordinea de zi a plenului Senatului si, daca dezbaterile vor fi finalizate, este posibil ca votul sa se dea luni, a declarat vicepresedintele Camerei superioare, Ioan Chelaru, dupa sedinta Biroului permanent, citat de Agerpres.  El a precizat ca au loc dezbateri in sedintele grupurilor parlamentare pentru stabilirea pozitiilor in privinta acestei legi.
HotNews va transmite LIVE TEXT dezbaterile din Senat.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply