Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Seful Honda admite ca grupul auto are nevoie de o transformare fundamentala pentru a depasi problemele de calitate.
9:13:47 AM
Putini directori din industria auto admit public ca exista probleme si ca in trecut s-au facut greseli. Takahiro Hachigo, cel care de anul trecut conduce Honda, spune ca grupul auto are nevoie de o transformare fundamentala si trebuie sa se concentreze mai mult pe calitate, nu pe cantitate, scrie Automotive News. Compania a suferit la capitolul imagine din cauza unor recall-uri pentru modele foarte noi si a fost afectata si de uriasul scandal al airbag-urilor Takata. Livrarile Honda in UE au scazut in ultimii noua ani de la peste 310.000 unitati, a doar 130.000.


Primaria Capitalei va monta parapeti de beton si limitatoare de viteza pe malurile Dambovitei, intre Pod Vitan si iesirea din Bucuresti. Decizia vine abia dupa ce doua persoane si-au pierdut viata
9:03:00 AM
Primarul interimar al Capitalei, Razvan Sava, a solicitat luni conducerii Administratiei Strazilor, institutie in subordinea municipalitatii, sa monteze limitatoare de viteza si parapeti de beton pe malurile Dambovitei, pe portiunea  drum cuprinsa intre Pod Vitan si limita administrativa a Municipiului Bucuresti. Decizia vine dupa ce saptamana trecuta au avut loc doua accidente in urma carora doi oameni si-au pierdut viata dupa ce au cazut cu masina in Dambovita. In zona respectiva bucati din gardul de pe malul apei lipsesc.


Prognoza meteo pentru marti si miercuri: Temperaturile vor scadea, dar vemea tot ramane mai calda decat in mod normal
9:02:22 AM
Desi valorile termice vor marca o scadere in vestul si nord-vestul teritoriului, vremea se va mentine mult mai calda, decat in mod normal la aceasta data, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), citata de Mediafax.


Viktor Orban: Romania duce o campanie impotriva liderilor maghiari de pe teritoriul sau
8:53:02 AM
Premierul Ungariei, Viktor Orban, a sustinut, luni, in fata diplomatilor, ca Romania duce o "campanie politica" impotriva liderilor minoritatii maghiare de pe teritoriul sau, "sub pretextul constitutionalitatii, legalitatii si luptei impotriva coruptiei", relateaza AP, citata de Mediafax.


O profesoara din Focsani pune in scena un spectacol de teatru despre istoria medicinei, ca metoda alternativa de studiu al biologiei
8:28:00 AM
Corina Ciucu, profesoara de biologie la Colegiul Unirea din Focsani, va pune in scena la finalul lunii martie un spectacol de teatru despre istoria medicinei universale, ca metoda alternativa de studiu al biologiei. "Copiii nu mai sunt motivati sa absoarba mecanic stiintele exacte, asa ca pentru a-i apropia de aceasta disciplina am gandit cateva metode proprii de predare, bazate pe elemente vizuale si pe logica", a declarat Corina Ciucu, se arata intr-un comunicat al Fundatiei Romanian Business Leaders.


Primaria Sangeorgiu de Mures da in judecata Compania de Drumuri pentru ca nu vrea sa desfiinteze parapetele din beton de pe drumul national care strabate localitatea
8:25:10 AM
Primaria Sangeorgiu de Mures va da in judecata Compania de Drumuri si Autostrazi pentru ca desfiinteaza parapetele din beton ce desparte sensurile drumului national din localitate, anunta primarul Sofalvi Szabolcs, citat de Radio Romania Tg. Mures. Desfiintarea parapetului este ceruta de primar si de locuitorii pentru ca acesta ar fi dus la cresterea vitezei de deplasare a masinilor in localitate si ca de la montarea sa accidentele cu pietoni a crescut considerabil.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply