Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

ANAF a actualizat procedura de inscriere in Registrul Operatorilor Intracomunitari, adoptand un nou model al formularului 095
4:09:37 AM
Vineri, ANAF a publicat in Monitorul Oficial un Ordin al Presedintelui privind noua procedura de inscriere in Registrul Operatorilor Intracomunitari. Se stie, antreprenorii care deruleaza afaceri cu operatori economici din alte state membre au obligatia sa se inscrie in Registrul Operatorilor Intracomunitari, efectul acestei inscrieri fiind validarea codului de TVA in sistemul de TVA al Comunitatii Europene.


Domnul Ionescu si legea anti-fumat. Castigatori si perdanti din interzicerea fumatului
3:40:33 AM
Domnul Ionescu este ceea ce se cheama un fumator inrait. Baga in el doua pachete de tigari pe zi, adica face parte din cei 8% dintre fumatori care fumeaza zilnic circa doua pachete, potrivit unui studiu citat mai jos. Din 16 martie, el va avea o problema cand va dori sa-si aprinda tigara in barul sau preferat. Domnul Ionescu nu pricepe ce are lumea cu el, de-i ingradeste dreptul de a fuma si isi aminteste anii `60 cand putea fuma in avion fara sa-i zica nimeni "La bordul avioanelor noastre fumatul este interzis". Din 1 septembrie 2006, nu-si mai puteai aprinde tigara nici in vagoanele CFR, iar acum, gata si cu fumatul in carciumi. Cum s-a ajuns aici? se tot intreaba domnul Ionescu, framantand intre buze o tigara ne-aprinsa.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply