Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Conturile bancare pentru campaniile electorale nu vor mai putea fi blocate, iar partidele isi pot inchiria sediile pentru orice activitati - proiect adoptat de Senat
12:07:28 PM
Senatul a adoptat luni un proiect de lege care prevede, intr-un amendament adus textului initial, ca pe conturile bancare dedicate campaniilor electorale sa nu mai poata fi puse popriri. Proiectul de lege si amendamentele au fost votate aproape in unanimitate de senatori de la toate partidele.


Si sarea, nu numai zaharul, joaca un rol in diabet- studiu
12:00:43 PM
Si sarea – nu numai zaharul – joaca un rol in diabet, potrivit unor cercetatori francezi care au ajuns la aceasta concluzie ocupandu-se de chirurgia obezitatii, relateaza AFP, citat de Agerpres. In studiu lor, publicat in revista medicala americana Cell Metabolism, ei apreciaza ca descoperirea ar putea duce la conceperea unor noi masuri de prevenire.


?Primaria Capitalei a infiintat o directie pentru integrare straini si diversitate
11:46:18 AM
Primaria Capitalei a infiintat o directie pentru integrare straini si diversitate, potrivit unei hotarari adoptate luni de Consiliul General al Municipiului Bucuresti. Potrivit hotararii, noua directie "coordoneaza activitatile Primariei Municipiului Bucuresti privind integrarea locala a cetatenilor straini prezenti pe teritoriul sau, in vederea respectarii principiilor Diversitatii definite in Conventia UNESCO privind Protectia si Promovarea Diversitatii Culturale statuate ca fundament al Uniunii Europene".


Consiliul General al Municipiului Bucuresti a prelungit cu inca cinci ani functionarea liniei telefonice pentru prevenirea tentativelor de suicid - 116123
11:20:54 AM
Consiliul General al Municipiului Bucuresti a prelungit cu inca cinci ani functionarea liniei telefonice pentru prevenirea tentativelor de suicid - 116123. Proiectul este finantat de municipalitate si se desfasoara in baza unui protocol semnat intre Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, Spitalul Clinic de Psihiatrie ,,Prof. Dr. Alexandru Obregia" si Asociatia de Suicidologie.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply