Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Primul transplant de uter realizat in SUA
10:08:20 AM
Reprezentantii unui spital din Ohio (nordul SUA) au declarat joi ca medicii de la aceasta unitate medicala au realizat miercuri primul transplant de uter din Statele Unite la o femeie in varsta de 26 de ani, in cadrul unei interventii care a durat 9 ore, relateaza AFP, citat de Agerpres.


Vulnerabilitatea majora a Romaniei la inceputul celei mai mari crize europene din ultimele decenii
9:44:00 AM
Printre sfaturile unui diavol batrân catre ucenicul sau mai tânar se numara ?i acela de a da impresia ca evenimente nesemnificative sunt importante, convingându-?i astfel omul/‘clientul’ sa-?i risipeasca timpul cu prostii. Timpul e cu siguran?a cea mai de pre? resursa pe care o avem ?i nu ?tiu cum se face dar noi, românii, suntem mae?tri în a-l arunca pe fereastra. Continentul din care România face parte se afla acum în fa?a celei mai dificile provocari din ultimii 25 de ani. E foarte posibil ca ordinea în care traim astazi sa devina, începând cu toamna lui 2016, o dezordine cu impact neprevazut.


Procurorul general al Republicii Moldova, Corneliu Gurin, a demisionat
9:38:37 AM
Procurorul general al Republicii Moldova, Corneliu Gurin, a anuntat vineri, de la tribuna centrala a Parlamentului, ca isi depune mandatul si demisioneaza de la 1 martie, scrie Unimedia. Anuntul vine la o zi dupa ce Parlamentul de la Chisinau a a lansat reforma Procuraturii.


Elena Udrea, audiata la DNA
9:32:00 AM
Elena Udrea s-a prezentat, vineri dupa-amiaza, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie. Udrea nu a dat declaratii jurnalistilor la sosirea la sediul DNA si nu se stie in ce dosar este audiata.


Inspectia Judiciara cere sanctionarea a doi procurori care au transmis nelegal altui stat informatii confidentiale din dosare
9:30:50 AM
Inspectia Judiciara a exercitat actiunea disciplinara fata de doi procurori, dupa ce acestia au pus la dispozitia autoritatilor dintr-un alt stat, in afara cadrului legal, acte de urmarire penala confidentiale din dosare, transmite Agerpres.


Filipine ar putea interzice accesul Madonnei in tara pentru ca a ridiculizat steagul
9:14:28 AM
Cantaretei americana de pop Madonna i s-ar putea interzice accesul in Filipine pe motiv ca a dat dovada de lipsa de respect fata de steagul tarii in timpul unui concert sustinut saptamana aceasta in capitala Manila, a anuntat vineri un radiodifuzor local, citand un reprezentant al comisiei istorice, potrivit Reuters.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply