Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

18 atentate sinucigase au fost dejucate in Turcia de la inceputul acestui an
11:09:33 AM
18 atentate sinucigase au fost dejucate de fortele de securitate din Turcia de la inceputul acestui an, intr-o tara in care masurile antiteroriste au fost consolidate.''De la inceputul anului, 18 atentate sinucigase au fost dejucate. Cea mai mare parte a acestor tentative dejucate nu sunt facute publice'', a anuntat duminica ministrul turc de Interne, Efkan Ala, citat de AFP.


250 de oameni, la un mars de sustinere a legii darii in plata
11:07:24 AM
Circa 250 de persoane au participat duminica, in Capitala, la un mars pentru sustinerea legii darii in plata si impotriva conducerii BNR care s-a opus proiectului in forma actuala, oamenii aruncand, in semn de protest, cu monede pe treptele din fata Bancii Nationale a Romaniei, scrie Mediafax. Protestatarii s-au strans, in jurul orei 12.00, in fata Palatului Victoria si au pornit apoi in mars pe traseul Calea Victoriei - Lipscani - Smardan -bd Natiunile Unite - bd Libertatii - Piata Constitutiei.


Curtea de Apel Cluj respinge arestarea preventiva a vicepresedintelui tribunalului Salaj si a inspectorului vamal Ioan Bode, fratele deputatului Lucian Bode
10:48:34 AM
Curtea de apel Cluj a respins, printr-o sentinta pronuntata duminica, toate cele opt propuneri de arestare preventiva formulate de procurorii DIICOT Salaj pentru vicepresedintele Tribunalului Salaj, Patritiu Daraban, fostul inspector scolar general, actual consilier judetean PNL si director al Scolii Gimnaziale "Mihai Eminescu" Zalau, Ioan Abrudan, fratele deputatului liberal Lucian Bode, inspector vamal Dumitru Ioan Bode, doi oameni de afaceri din Zalau, Ioan Huluban, Ioan Galis, si fiica acestuia din urma, Malvina, si doi politisti, Vasile Zaha si Marius Farcas, se arata intr-un comunicat de presa al instantei mentionate, citat de Agerpres.


?Atacuri la Bagdad, revendicate de Statul Islamic: Cel putin 22 de persoane au murit
10:31:48 AM
Douazeci si doua de persoane au fost ucise duminica in atacuri revendicate de grupul Stat Islamic, desfasurate in apropierea unei piete dintr-un cartier majoritar siit din Bagdad, au anuntat reprezentanti ai serviciilor de interventie si medicale din capitala irakiana, citate de AFP.


Prognoza meteo pentru luni si marti: Vremea se incalzeste semnificativ
10:13:47 AM
Vremea va continua sa se incalzeasca, devenind mult mai calda decat in mod normal pentru aceasta data, in cea mai mare parte a tarii, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, potrivit Mediafax. Temperaturile maxime se vor situa, in general, intre 9 si 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 2 si 12 grade.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply