Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?VIDEO Real Madrid - Atletico Madrid 0-1/ Griezmann, decisiv
11:59:00 AM
Reusita lui Antoine Griezmann, din minutul 53, a decis invingatoarea din derbiul Madridului, Atletico castigand cu 1-0 pe terenul Realului, intr-o partida contand pentru etapa cu numarul XXVI din Primera Division. In urma acestui rezultat, echipa pregatita de Diego Simeone s-a apropiat la cinci punct de liderul Barcelona (catalanii au un meci mai putin disputat).


Consilier pe probleme de securitate al premierului ungar: Politia Romana gestioneaza eficient situatia imigrantilor la frontiera cu Ungaria
11:39:49 AM
Politia de Frontiera Romana a gestionat eficient, pana in prezent, situatia imigrantilor de la granita cu Ungaria, dar autoritatile ungare sunt pregatite sa inchida granita cu Romania, daca imigrantii vor incepe sa tranziteze tara, a precizat Gyorgy Bakondi, consilier pe probleme de securitate, citat de Mediafax.


25 de morti in doua atentate in Afganistan
11:28:21 AM
25 de oameni si-au pierdut viata sambata in doua atentate comise in Afganistan - unul in capitala si unul in estul tarii. Cele doua atacuri vin intr-un moment in care Kabulul incearca sa ii aduca pe talibani la masa negocierilor, noteaza AFP.


A fost depistat primul caz de transmitere pe cale sexuala a virusului Zika in Franta
11:20:48 AM
Ministrul francez al Sanatatii Marisol Touraine a anuntat sambata ca o femeie din Franta a fost infectata, pe cale sexuala, cu virusul Zika, transmiterea facandu-se de la partenerul ei care a revenit dintr-o calatorie in Brazilia, informeaza Le Figaro. Ministrul a precizat ca femeia nu este insarcinata.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply