Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Liga I: FC Viitorul Constanta - Pandurii Targu Jiu 1-3/ Urmeaza play-off si play-out/ Dinamo-Steaua, de doua ori intr-o saptamana
4:49:00 PM
Pandurii Targu Jiu a invins-o pe FC Viitorul Constanta cu scorul de 3-1 (0-0), luni seara, la Ovidiu, in ultimul meci al etapei a 26-a a Ligii I de fotbal si din sezonul regulat. FC Viitorul incepe faza play-off cu 23 de puncte, iar Pandurii cu 24 puncte. Play-off-ul va incepe cu Astra de pe prima pozitie (26 pcte); 2. Dinamo (24 pcte), 3. Pandurii (24 pcte); 4. Viitorul (23 pcte); 5. Steaua (22 pcte) si 6. Tg Mures (19 pcte).


Din nou despre obscenitatea publica sau aiuritoarele decizii ale lui Klaus Iohannis
4:36:37 PM
Nu ma voi pronunta aici si acum despre aceste personaje si al lor presupus rol determinant in ceea ce a intrat in istorie cu numele de revolutia din decembrie 1989. Voi spune doar ca lista este atat de aiuritoare incat pare sa fi fost sugerata de Institutul Revolutiei al lui Ion Iliescu. Cazimir Ionescu a fost membru in primul Consiliu FSN, organismul din care au demisionat Ana Blandiana, Doina Cornea si alti exponenti ai societatii civile.


Adrian Curaj: Vom organiza un test national online pentru ocuparea functiilor de director de scoala
4:33:00 PM
Ministerul Educatiei isi propune organizarea unui test national online pentru ocuparea functiilor de director de scoala, a declarat luni ministrul de resort, Adrian Curaj, in fata deputatilor, aratand ca acesta este un pas preliminar depunerii de dosare pentru concurs.


VIDEO Ungaria va construi o linie de aparare impotriva migrantilor la granita. Gardul e o problema reala pentru Romania
4:28:00 PM
Premierul Ungariei Viktor Orban anunta ca Ungaria va construi o linie de aparare impotriva migrantilor la granita comuna cu Romania.



Mexic: Container cu material radioactiv, furat din orasul San Juan de Rio
4:20:00 PM
Ministerul de Interne al Mexicului a anuntat ca un container cu material radioactiv utilizat pentru razele X industriale a fost furat, impreuna cu o masina, in centrul Mexicului, in acest weekend, cel mai recent caz dintr-o serie de astfel de furturi.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply