Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

6 copii cu sindrom hemolitic-uremic, internati in continuare la Spitalul Marie Curie.Inca 3 copii cu probleme digestive, internati in ultimele 24 de ore in spitale din Arges
7:57:00 AM
Inca trei copii cu probleme digestive au fost internati in ultimele 24 de ore in spitale din judetul Arges, numarul total al bebelusilor spitalizati ajungand duminica la 45. Prefectura Arges a anuntat ca dintre cei 45 de copii cu probleme digestive internati in spitale, 32 sunt mai mici de doi ani. Sase copii cu sindrom hemolitic-uremic sunt internati in continuare la Spitalul "Marie Curie", a anuntat duminica Ministerul Sanatatii.


Charlotte Eades, unul dintre cei mai populari vloggeri din lume, a murit la varsta de 19 ani
7:30:00 AM
Charlotte Eades, una dintre vedetele platformei YouTube, a murit la varsta de 19 ani, dupa o lunga suferinta pe care a si documentat-o si prezentat-o pe aceasta retea online. Charlotte Eades, unul dintre cei mai populari vloggeri (persoana care are un canal pe platforma YouTube, n.red.), obisnuia sa publice clipuri video in care vorbea deschis despre lupta sa cu cancerul la creier, dupa ce a fost diagnosticata cu aceasta maladie la varsta de 16 ani, anunta Mediafax.


VIDEO Descoperire extraordinara intr-o biserica ruinata din Transilvania. Ce s-a vazut pe perete dupa ce a cazut tencuiala
7:20:36 AM
O biserica evanghelica din Transilvania aflata pe punctul de a se prabusi a ascuns secole la rand una dintre cele 4 copii ale capodoperei intitulata "Navicella" a pictorului italian Giotto.



Ciclism: Evelyn Stevens (SUA), nou record mondial al orei - 47,980 km
7:14:00 AM
Evelyn Stevens a stabilit un nou record mondial al orei la ciclism, dupa ce a parcurs distanta de 47,980 km pe velodromul din Colorado Springs (SUA). Sportiva din SUA a imbunatatit vechiul record cu peste un kilometru, sustine AFP.


Ministrul Sanatatii: Copilul de la Mioveni, aflat sambata in stare mai putin favorabila, e acum stabilizat
7:14:00 AM
Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a anuntat ca bebelusul din Mioveni, care era in stare mai putin buna sambata, este acum stabilizat, scrie Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply