Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Gregorian Bivolaru, incarcerat in Franta. Curtea de Apel din Paris a confirmat mandatul emis de statul roman
10:07:00 AM
Gregorian Bivolaru a fost prezentat sambata Curtii de Apel din Paris, care trebuie sa decida daca cererea statului roman de extradare este sau nu indreptatita, iar judecatorii francezi au decis arestarea liderului MISA, informeaza Digi24.


Liga 1: CSU Craiova - CFR Cluj 0-1
9:49:00 AM
CFR Cluj a incheiat sezonul regulat din Liga 1 la fotbal cu o victorie (etapa XXVI), echipa pregatita de Antonio Conceicao impunandu-se cu 1-0 pe terenul celor de la CSU Craiova.


Romania Curata: Inalta Curte confirma redeschiderea urmarii penale pentru un chestor de politie avansat recent de Ciolos in conducerea MAI
9:41:45 AM
Este vorba de chestorul Viorel Dosaru, fost sef al IPJ Prahova, avansat pe 12 februarie prin decizie a premierului in functia de subsecretar de stat in MAI. Vezi aici. Dupa cum se poate observa si in decizia publicata in Monitorul Oficial, chestorul Dosaru a fost propus premierului pentru numire de catre conducerea MAI. Un material Romania Curata.


Rugby: Romania - Rusia 30-0, in Cupa Europeana a Natiunilor
9:41:00 AM
Nationala de rubgy a Romaniei a invins categoric, scor 30-0, echipa Rusiei, intr-o partida contand pentru Cupa Europeana a Natiunilor. Meciul s-a disputat pe stadionul "Ion Alexandrescu" din Iasi.


Nicolae Paun: Eu, tiganul din Ferentari, trebuie sa merg in arest preventiv. Dl Madalin Voicu, care e din familie de Cantacuzini, tre' sa stea acasa
9:23:00 AM
Deputatul Nicolae Paun a declarat sambata, la intrarea Arestului Politiei Capitalei, unde s-a prezentat dupa ce Inalta Curte a dispus arestul preventiv, ca nu a luat niciun ban de la Partida Romilor dar ca va trece "cu barbatie si prin asta". "Eu, tiganul din Ferentari trebuie sa merg in arest preventiv. Dl Madalin Voicu, care e din familie de Cantacuzini, tre' sa stea acasa", a adaugat Paun, afirmand ca el trebuie sa le traga pe toate pentru ca "eu sunt Giga Prostu' care le-a semnat pe toate".


Traian Basescu ii indeamna pe romani, basisti sau nu, sa nu mai cumpere produsele companiilor care au publicitate la Antena 1 si Antena 3
9:15:54 AM
"Nu mai cumpar produse care isi fac publicitate la Antena 3 si Antena 1! Daca sunteti <basisti>, atit de atacati si pe nedrept dispretuiti de oamenii turnatorului Voiculescu doar pentru ca nu-l adorati pe turnator si clica lui, va rog sa nu mai cumparati aceste produse. Si chiar daca nu sunteti <basisti>, cu siguranta puteti inlocui aceste produse cu altele la fel de bune, dar care nu baga bani in buzunarul turnatorului Voiculescu si al clicii lui de la Antena 3", a scris sambata fostul presedinte Traian Basescu pe pagina sa de Facebook.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply