Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Forza Rossa a suspendat operatiunile Ferrari din Romania. Reluarea e conditionata de un nou acord cu Ferrari
8:07:41 AM
Forza Rossa a pus lacatul pe ambele puncte Ferrari oficiale din Romania, adica showroom-ul de masini cu service din Otopeni plus magazinul cu accesorii si articole vestimentare din Calea Victoriei, Bucuresti. Redeschiderea acestor centre este plauzibila, insa este conditionata de un nou acord dintre Forza Rossa si producatorul auto italian Ferrari.


Senatoarea Doina Tudor, plasata sub control judiciar
8:01:00 AM
Senatoarea Doina Tudor, retinuta joi de procurorii DNA in dosarul in care este de acuzata de complicitate la luare de mita, a fost plasata sub control judiciar, judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie respingand, vineri, propunerea DNA de arestare preventiva.


Analiza a sectorului energetic: Infrastructura energetica este depasita moral si uzata tehnic, avand nevoie urgenta de investitii
7:50:00 AM
Sectorul energetic romanesc se confrunta cu o serie de probleme, una dintre aceastea fiind faptul ca infrastructura energetica este, in segmente decisive, depasita moral si uzata tehnic, avand nevoie urgenta de investitii, se arata intr-un document elaborat de Ministerul Energiei, care reprezinta o analiza a stadiului actual. O alta problema este ca productia de energie electrica depaseste consumul intern, capacitatea de export ramanand limitata. Documentul este o actualizare a unui material publicat de fostul Departament pentru Energie in anul 2014 si reprezinta o etapa in procesul de elaborare a strategiei energetice.


Cristian Popa, numit oficial vicepresedinte al Bancii Europene de Investiti. Vezi in text CV-ul lui Popa, omul care a pierdut politic postul din BNR dar l-a castigat pe cel de VP al BEI
7:49:37 AM
Cristian Popa, fostul viceguvernator al BNR, a fost numit vicepresedinte si membru al Comitetului de directie al Bancii Europene de Investitii (BEI) de catre Consiliul guvernatorilor bancii, alcatuit din cei 28 de ministri de finante din Uniunea Europeana, se arata intr-un comunicat al BEI transmis vineri. Propunerea a venit din partea Ministerului Finantelor Publice din Romania, Popa urmans sa preia functia la 1 martie 2016.


Vremea se mentine in continuare calda pentru aceasta perioada. Prognoza meteo pentru weekend
7:49:08 AM
Valorile termice vor fi in continuare mai ridicate decat cele normale pentru sfarsitul lunii februarie, astfel ca cele maxime se vor incadra intre 4 si 13 grade, iar cele minime intre -2 si 8 grade, potrivit Mediafax.


Franta: O femeie, pusa sub acuzare pentru agresarea unor imigranti din Jungla de la Calais
7:29:06 AM
O femeie a fost pusa sub acuzare si arestata preventiv pentru ca ar fi participat in urma cu mai multe luni, inpreuna cu 3 barbati deja pusi sub acuzare marti, la atacuri asupra unor imigranti aflati in tabara de la Calais, in nordul Frantei, cunoscuta sub numele de "Jungla", a anuntat vineri parchetul din Boulogne-sur-Mer, citat de AFP.


200 de militari romani vor participa la un exercitiu romano-canadian la baza de la Mihail Kogalniceanu
7:28:00 AM
Aproximativ 200 de militari din Fortele Aeriene Romane, cu aeronave MiG 21 LanceR si IAR 330 Puma, vor participa, in perioada 1 martie - 10 aprilie, la un exercitiu romano-canadian alaturi de un detasament format din aproximativ 100 de militari si patru aeronave de tip CF-18 Hornet apartinand Fortelor Aeriene Regale Canadiene, informeaza Ministerul Apararii Nationale, intr-un comunicat.


Wolfgang Schauble: Germania se opune unor noi planuri de relansare pentru economia mondiala
7:13:36 AM
Germania se opune ca tarile din grupul G20 sa se angajeze in planuri de relansare bugetara, bazate pe cheltuieli publice, pentru a stimula economia mondiala, a afirmat vineri ministrul de Finante Wolfgang Schauble, deschizand astfel calea unui posibil dezacord cu Statele Unite, scrie AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply