Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Imbatranirea populatiei se accentueaza. Avem cu peste 210.000 mai multi romani de peste 65 de ani decat tineri sub 14 ani
2:59:00 AM
La 1 ianuarie 2016 populatia Romaniei dupa domiciliu a fost de 22,24 milioane de persoane, au transmis luni reprezentantii Institutului National de Statistica. INS calculeaza doua tipuri de populatie: cea rezidenta si cea dupa domiciliu. Populatia rezidenta reprezinta totalul persoanelor cu cetatenie romana, la care se adauga strainii si apatrizii care au resedinta pe teritoriul Romaniei pentru cel putin un an de zile. Populatia dupa domiciliu reprezinta numarul celor cu cetatenie romana si domiciliul pe teritoriul Romaniei, domiciliul fiind adresa la care au locuinta principala, trecuta in cartea (sau buletinul) de identitate.


Romania, ultima din Uniunea Europeana la folosirea tehnologiei digitale
2:58:58 AM
Comisia Europeana a publicat in 25 februarie 2016 indexul DESI 2016 (Digital Economy and Society Index) al economiei si societatii digitale, in care Romania se gaseste, ca si anul trecut, pe ultimul loc. Daca la conectivitate nu stam foarte rau, probleme mari avem la folosirea retelelor si a tehnologiei digitale - folosirea Internetului, servicii publice digitale si mai ales Integrarea tehnologiei digitale, care tin mai degraba de vointa si implicarea statului in modernizarea societatii.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply