Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Alienarea parentala, recunoscuta ca forma de abuz psihologic sever asupra copilului
6:01:57 AM
Fenomenul alienarii parintesti a fost recunoscut ca forma de abuz psihologic sever asupra copilului, potrivit unei dispozitii a Colegiului Psihologilor din Romania, publicate joi in Monitorul Oficial, anunta organizatia neguvernamentala Asociatia Romana pentru Custodia Comuna (ARPCC) Potrivit dispozitiei, sunt vizate activitati de denigrare sistematica a unui parinte de cate celalalt parinte, cu intentia alienarii (instrainarii) copilului de catre celalalt parinte.


Dacian Ciolos: I-am cerut vicepremierului Dincu sa inventarieze cladirile nefolosite la nivel local
5:44:40 AM
Premierul Dacian Ciolos a anuntat ca i-a solicitat vicepremierului Vasile Dincu sa inventarieze cladirile care sunt nefolosite de administratia publica locala astfel incat acestea sa fie utilizate de alte entitati, seful Executivului adaugand totodata ca va cere acelasi lucru si pentru scoli, potrivit Mediafax.


Cum transformi like-ul in vanzare si ce impanct au retelele de socializare asupra mediului de afaceri studiu
5:27:00 AM
Cand un serviciu sau un produs il nemultumeste pe consumator el se exprima de cele mai multe ori in spatiul oferit de social media. Companiile sunt astfel obligate sa comunice relevant si prompt cu consumatorul pe acest canal. Un studiu EY Romania arata care este impactul social media asupra mediului de afaceri, care sunt domeniile care aloca cele mai mari bugete pentru campanii pe retelele de socializare si care sunt de fapt beneficiile acestor investitii.


Mai multe sate indiene le-au interzis femeilor singure sa detina telefoane mobile
5:25:00 AM
Mai multe sate din statul vestic indian Gujarat au interzis fetelor si femeilor singure sa detina telefoane mobile, spunand ca dispozitivele electrice le distrag de la studii, informeaza Reuters.


Ambasadorul SUA avertizeaza ca pana in 2020 Rusia va domina regiunea Marii Negre si cere Romaniei, Turciei si Bulgariei sa colaboreze militar
5:19:00 AM
Ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, a avertizat ca Rusia isi intareste masiv prezenta militara la Marea Neagra si a cerut celor trei state membre NATO riverane, Romania, Turcia si Bulgaria, sa colaboreze strans pentru a contracara influenta Moscovei. Klemm a spus ca prezenta navelor de razboi ale SUA nu poate rivaliza cu prezenta constanta a Rusiei la Marea Neagra din cauza conventiilor internationale. Declaratiile lui Klemm vin la doar cateva saptamani dupa ce Ministerul roman al Apararii a anuntat intr-un document oficial ca isi doreste crearea unei flote NATO la Marea Neagra.


Economistul-sef al BT: Introducerea cotei unice in 2005 nu a fost deloc eficienta
5:17:23 AM
Introducerea cotei unice de impozitare in 2005 in Romania, la modul cum a fost aplicata, nu a fost deloc eficienta, a declarat vineri la un seminar financiar, la Sinaia, Andrei Radulescu, economistul-sef al Bancii Transilvania, citat de Agerpres. "Pana in 2015, ponderea veniturilor bugetare in PIB (Produsul Intern Brut) a ramas aproape la fel ca inainte de cota unica. Intre timp datoria publica este de trei ori mai mare ca procent in PIB, iar datoria privata este mai mare", a amai spus Radulescu.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply