Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Soferii implicati intr-un accident auto produs de un asigurat Astra ar putea avea probleme majore, incepand din 4 martie: Nu mai are cine sa constate daunele
1:58:00 PM
Fondul de Garantare a Asiguratilor (FGA) a atentinat luni ca, incepand din 4 martie, nu mai are posibilitatea legala de a deschide noi dosare de dauna, respectiv de a efectua constatarea tehnica a avariilor, in cazul unui accident auto produs de asiguratii Astra Asigurari. Pagubitii sunt indrumati sa se adreseze lichidatorului judiciar, KPMG Restructuring, pentru a sti ce pot face. Problema este ca KPMG nu poate constata daunele. Cristian Muntean, presedintele ASSAI (service-urilor auto independete) sustine ca dupa 3 martie, in conditiile in care KPMG nu a denuntat politele Astra, asiguratii vor ramane cu niste contracte valabile, dar in baza carora nu se vor putea face despagubiri.
  • HotNews.ro a solicitat KPMG sa spuna ce pot face potentialii pagubiti Astra, dar pana la publicarea acestui articol nu am primit nici un raspuns.


Scandalul fotografiei rasiste postate pe Twitter de o parlamentara germana
1:49:00 PM
Parlamentara germana Erika Steinbach (CDU) a postat sambata pe Twitter o fotografie care a starnit mare scandal. In fotografie apar un copilas cu parul blond si buclat, inconjurat de copii (probabil indieni) bruneti, care par a-l intreba, razand, ceva. „Si tu de unde mai vii?“, ar fi prezumtiva intrebare, ce apare in subtext. Iar titlul fotografiei este „Germania 2030“. O poza de anticipatie, carevasazica, pe care politiciana crestin-democrata, cunoscuta si pentru alte afirmatii provocatoare in trecut, o posteaza cu gandul la „starea natiunii germane“ in viitor, vizavi de atat de multi refugiati.


Unul dintre copiii decedati la Marie Curie consumase tipul de branza in care a fost depistata E.Coli
1:28:00 PM
Unul dintre cei trei copii din Arges decedati la Spitalul Marie Curie a consumat branza proaspata de vaci in cazul careia ANSVSA a depistat bacteria Escherichia Coli, reiese din ancheta epidemiologica a Directiei de Sanatate Publica Arges, transmite Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply