Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Nu mai iesim in strada. A castigat DiCaprio premiul Oscar
4:59:00 AM
Unii au facut noapte alba. Altii au dormit si au aflat dis-de-dimineata castigatorii editiei cu numarul 88 a premiilor Oscar. Chris Rock, gazda evenimentului a explicat cum sta treaba cu diversitatea si rasismul, iar Academia a facut ce stie cel mai bine: a incercat sa-si indrepte greselile din alti ani cu unele noi.


Nu uitati de Fisc! In ultima zi din februarie sunt scadente mai multe declaratii informative aferente exercitiului 2015
4:38:00 AM
Astazi, 29 februarie 2016, sunt scadente mai multe declaratii informative aferente exercitiului 2015. Pentru veniturile platite persoanelor rezidente se impune depunere declaratiei 205. Pentru veniturile platite nerezidentilor se impune depunerea formularului fara numar reglementat de normele pentru art. 119 din Codul fiscal.


Rusia: Apropierea amurgului (geopolitic)
4:35:00 AM
Puterea unei tari deriva din geografia sa, pentru ca ii defineste/impune limitele si posibilitatile. Geografia este fundalul istoriei umane, indispensabil pentru drama ideilor, vointei si sanselor.

Natura umana insasi poate fi acceptata drept "panteonul Thucydidean al fricii, intereselor personale si onoarei", producand "o lume de necontenite conflicte si constrangeri", care ii forteaza pe strategisti si politicieni sa recunoasca "cel mai direct, incomod si determinist adevar: adevarul geografiei. Geografia este prefata evenimentelor umane primordiale".



Zgonea catre locuitorii din Alba Iulia:Singura dumneavoastra bucurie este ca va viziteaza cineva de Ziua Nationala. Reactia primarului Hava:Politica e politica, dar de aici pana la a fi nesimtit e mare distanta
4:33:10 AM
Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a spus, duminica, in cadrul unei conferinte de presa a PSD Alba, ca Alba Iulia este municipiu resedinta de judet doar pe hartie, iar singura bucurie pe care o au cetatenii acestui oras este prilejuita de sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei, scrie ziarul Unirea.


VIDEO Lyon - PSG 2-1/ Prima infrangere dupa aproape un an
4:27:51 AM
PSG a inregistrat, duminica, prima infrangere din Ligue 1 dupa aproape un an de zile, campioana fiind depasita cu 2-1 de Lyon. Meciul a facut parte din etapa cu numarul XXVIII a campionatului francez de fotbal.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply