Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Marius Mihaita, secretarul Primariei Sectorului 3, audiat la DNA intr-un dosar care vizeaza construirea unui bloc intr-o zona protejata istoric
4:02:00 AM
Secretarul Primariei Sectorului 3, Marius Mihaita, este audiat vineri la sediul DNA intr-un dosar care vizeaza construirea fara avize a unui bloc intr-o zona protejata istoric. Lucrarile ar fi fost efectuate in baza unor autorizatii emise ilegal si care au permis distrugerea unor case istorice din zona.
UPDATE Marius Mihaita le-a spus jurnalistilor, la sediul DNA, ca are calitatea de suspect in acest dosar si ca DNA urmeaza sa il audieze si pe arhitectul sef al Primariei sectorului 3. De asemenea, Marius Mihaita a dezvaluit ca cel care a sesizat DNA in legatura cu acest caz este Nicusor Dan, presedintele Uniunii Salvati Bucurestiul.


Bugetul a inregistrat excedent de 0.6% din PIB dupa prima luna, dar urmeaza un an electoral
3:49:00 AM
Economistii din banci apreciaza excedentul bugetar realizat in prima luna a anului, mai ales pe fondul celor doua runde ale reducerii de TVA, dar atrag atentia ca riscurile pot veni in partea a doua a anului, pe fondul unor masuri populiste generate de alegeri. "In  ianuarie veniturile  la  buget  au  crescut in ritm anual cu  11.1%, depasind 20 de  miliarde  de lei,  notandu-se dinamica incasarilor din TVA (17% an/an), evolutie care confirma faptul ca  accelerarea  economiei  si  fiscalizarea  mai  activa  au  contrabalansat  impactul reducerii  cotei  TVA", arata vineri Andrei Radulescu, economistul sef al Bancii Transilvania intr-un raport destinat investitorilor.


Siria: Raiduri aeriene intense ale Rusiei impotriva rebelilor, la cateva ore de la intrarea in vigoare a acordului privind incetarea focului
3:46:24 AM
Aviatia rusa a efectuat vineri raiduri aeriene intense impotriva unor tinte rebele din Siria, la cateva ore dupa intrarea in vigoare a acordului de incetare a focului, a anuntat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului, citat de AFP. Un acord de incetare a focului in Siria urma sa intre in vigoare pe 27 februarie, la ora locala 0:00 (22:00 GMT),  potrivit unui anunt facut luni de Departamentul de Stat de la Washington, intr-un comunicat comun semnat de Statele Unite si Rusia.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply