Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Andreea Mitu a pierdut finala turneului ITF de la Sao Paulo
1:01:00 PM
Andreea Mitu, cap de serie numarul unu, a pierdut finala turneului ITF de la Sao Paulo, competitie dotata cu premii totale in valoare de 25.000 de dolari. In ultimul act, Mitu a fost invinsa de Sara Sorribes Tormo (Spania), scor 7-5, 6-1.


Protest pe Splaiul Dambovitei din Bucuresti: Sute de soferi au cerut montarea de parapeti pentru evitarea accidentelor
12:59:29 PM
Sute de soferi, majoritatea locuitori din zona, au iesit duminica dupa-amiaza cu masinile pe Splaiul Dambovitei pentru a trage un semnal de alarma pentru autoritati. Oamenii au cerut ca drumul sa fie mai bine semnalizat, asfaltul reparat, iar in zonele cu pericol de derapaj sa fie montati parapeti de beton, anunta Digi 24.


?Liga Campionilor: CSM Bucuresti vs Rostov Don si HCM Baia Mare vs Buducnost in sferturile competitiei
12:46:00 PM
CSM Bucuresti va juca impotriva lui Rostov Don (Rusia) in sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin, in timp ce HCM Baia Mare (vicecampioana Romaniei) se va duela cu Buducnost Podgorica (campioana en-titre a Ligii).


Consiliul National al Rectorilor solicita sa fie implicat in elaborarea cadrului normativ privind studiile doctorale
12:17:02 PM
Consiliul National al Rectorilor (CNR) arata ca sustine orice demers al Ministerului Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice de acordare a unei autonomii sporite institutiilor de invatamant superior, inclusiv in ceea ce priveste procesul de elaborare a tezei de doctorat si acordare a titlului de doctor, insa solicita "cu fermitate" sa fie implicat in elaborarea, finalizarea si avizarea cadrului normativ care reglementeaza aceste studii, se arata intr-un comunicat citat de Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply