Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Romania inapoiata: Doua treimi dintre locuitorii de la sate se duc la toaleta in fundul curtii. 80% dintre romanii asistati social traiesc in mediul rural
1:35:00 PM
Doua treimi din gospodariile din Romania rurala nu au toalete in locuinta, persoanele respective folosind parctic privatele din curte, potrivit datelor de la nivelul anului 2014, publicate, vineri, de Comisia Europeana. 80% din toate persoanele asistate social din Romania traiesc in mediul rural. In raportul de tara, Comisia Europeana face jumatatii rurale a Romaniei o radiografie ingrijoratoare.


LIVETEXT Romanii au talent. Show-ul a inceput cu o trupa de rockeri adolescenti din Tecuci, o trupa de folcloristi a trecut mai departe. Raduleasca, incalzita de un tanar cu patratele la vedere
1:29:00 PM
Vineri seara, de la 20:30, incepe cea de-a doua editie a celui de-al saselea sezon "Romanii au talent", transmis de Pro TV. Show-ul prezinta romani curajosi care vor sa-si demonstreze talentul pe scena, de la dansatori, muzicieni si comedieni, pana la iluzionisti, contorsionisti sau dresori.
----------------------

20.59: Pe scena a intrat Dan Talent, un instalator de 39 de ani care danseaza pe piesa "Can't touch this". Sa speram ca se descurca mai bine cu tevile decat cu breakdance-ul. A primit 4 de x. Calinescu il trimite la sala sa dea jos burtica pe Dan Talent. Raduleasca recunoaste totusi ca domnul Dan a fost simpatic.

20.54: In scena intra un motociclist pasionat. Prima motocicleta de la Romanii au talent, zice Bartos. Roro, un dansator acrobat, cu 80 de kilograme de muschi, face acrobatii pe niste franghii. Remarcabili colantii rosii ai lui Roro, si poate si patratele lui. In rest, un numar banal. Raduleasca ii spune lui Roro ca este visul sau de barbat. Calinescu ii remarca "ciocanelele" si il numeste "vibratorul Roro", spunandu-i ca e mare lucru sa multumeasca doua femei. Roro iese din scena cu 4 de DA.

  • HotNews.ro transmite in premiera LIVETEXT cele mai tari momente ale show-ului de divertisment


Atac cu racheta asupra bazei Kandahar, unde se afla si romani. MApN: Nu au fost victime sau pagube materiale
1:23:00 PM
O racheta a cazut, vineri, in baza militara Kandahar din Afganistan, fara a se inregistra victime sau pagube materiale, informeaza Ministerul Apararii Nationale (MApN), citat de Agerpres.


Frontul Al-Nosra cere rebelilor sa nu respecte armistitiul
1:21:56 PM
Seful Frontului Al-Nosra, Mohammad al-Jolani, a cerut vineri rebelilor sa respinga armistitiul "umilitor prevazut a intra in vigoare sambata si sa intensifice lupta impotriva regimului Bashar al-Assad, intr-un mesaj audio difuzat vineri si citat de AFP.


Seful Google Europa: Afacerile online ar putea avea acces la o piata de peste 5 miliarde de oameni in urmatorii ani. Romania ia startul de pe ultimul loc
1:17:00 PM
“In prezent, avem peste 2,7 miliarde de oameni online, dar pana in 2020 numarul lor va ajunge la 5 miliarde”, spune Matt Brittin, presedinte al Google Europa, adaugand ca orice afacere care isi desfasoara chiar si o parte din activitate in online ar trebui sa priveasca piata la nivel global si sa ia in calcul ca aceasta piata se va dubla in urmatorii 5 ani, odata cu cresterea numarului de utilizatori de internet.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply