Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ministerul Economiei: Au inceput recrutarile de administratori si supraveghetori in cinci companii de stat
10:15:11 AM
Ministerul Economiei a publicat joi anunturile de recrutare, in conformitate cu prevederile OUG 109/2011 privind guvernanta corporativa, pentru cinci societati cu capital majoritar de stat. Companiile la care se cauta administratori si supraveghetori sunt Plafar, Societatea Nationala a Sarii, Cuprumin, Societatea Nationala a Apelor Minerale si Transelectrica.


Disputa pe Declaratia 394: ANAF Declaratia 394 are o forma generala mult mai scurta. Consultanti fiscali: Nu e adevarat. L-au simplificat pana l-au facut si mai birocratic
10:09:00 AM
"Declaratia 394 are o forma generala mult mai scurta. Formularul electronic in format PDF editabil genereaza sectiuni suplimentare in functie de specificul activitatii economice (de exemplu: pentru persoanele impozabile care aplica sistemul de TVA in regim special). Anexa tiparita prezinta toate sectiunile posibile, spre deosebire de varianta electronica", se arata intr-un comunicat al ANAF remis joi HotNews.ro. Reamintim ca Declaratia 394- aflata pe pozitia a doua in topul celor mai birocratice formulare care trebuie simplificate pe site-ul Guvernului maisimplu.gov.ro  (dupa celebrul formular 088) pe siteul a iritat consultantii fiscali, care sustin ca in noua sa firma, D 394 este SI MAI birocratica.


Ce spune Ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan, despre studiile sale la SRI si urgenta de a reglementa achizitia cartelelor prepay si securitatea cibernetica: As vrea sa intre rapid in Parlament, dar numai dupa dezbaterea publica
9:57:00 AM
Ministrul Comunicatiilor, Marius Bostan, care vrea sa introduca rapid in circuitul legislativ doua proiecte de legi privind securitatea cibernetica si inregistrarea celor care cumpara cartele pre-pay, a studiat in anul 2012 la Academia Nationala de Informatii 'Mihai Viteazul', Colegiul National de Informatii, institutie de invatamant superior a SRI, potrivit CV-ului afisat pe site-ul Ministerului. Contactat de HotNews.ro acesta a spus ca a facut un curs de 3 luni pentru a intelege problematica de securitate, avand in vedere ca era membru non-executiv in Consiliul de Administratie al Telekom, operator care administreaza infrastructuri critice de interes national. Despre cele doua proiecte de legi, acesta spune ca ar vrea sa fie avizate in regim de urgenta in Parlament, insa numai dupa o dezbatere publica.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply