Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Miting impotriva lui Viktor Orban: Protestatarii i-au cerut premierului ungar sa isi prezinte sursele averii
10:18:20 AM
Participantii la un miting organizat marti de catre Partidul Egyutt ("Impreuna", aflat in opozitie in Ungaria) i-au cerut marti premierului Viktor Orban sa isi prezinte public sursele averii, relateaza Mediafax, citand MTI. Vicepresedintele Egyutt Peter Juhasz a cerut raspunsuri la intrebari cu privire la active asociate lui Viktor Orban si membrilor familiei acestuia.


Presedintele Comisiei de Aparare din Senat: Cartelele prepay ar trebui scoase de pe piata, daca sunt un risc la nivel european
9:48:35 AM
Cartele prepay ar trebui scoase de pe piata, daca acestea constituie un risc la nivel european sau national, a declarat presedintele Comisiei de Aparare din Senat, Marius Obreja (PNL), pentru Mediafax.


Barbatul care a deturnat avionul Egypt Air pe aeroportul din Larnaca purta o centura falsa, care nu continea explozibil
9:37:00 AM
Barbatul care a deturnat marti dimineata un avion al companiei Egypt Air ce zbura pe ruta Alexandria - Cairo pe aeroportul din Larnaca, Cipru, purta o centura falsa, care nu continea explozibil, au anuntat autoritatile cipriote, dupa arestarea barbatului si la capatul unei crize a ostaticilor care a durat peste 5 ore, scrie Reuters.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply