Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

TVR ramane fara sef inca o saptamana. Consiliul de Administratie nu s-a putut decide intre Monica Ghiurco si Doina Gradea?
4:20:04 AM
Votul in parlamentul asupra numirii unui presedinte-director general al Societatii Romane de Televizunii se amana cu inca o saptamana, dupa ce Consiliul de Administratie al TVR nu a reusit sa desemneze o persoana, iar comisiile de cultura nu au putut solutiona situatia. Membrii CA ai TVR au acordat cate sase voturi pentru Monica Ghiurco - reprezentantul salariatilor si Doina Gradea - reprezentantul PSD, in lipsa reprezentantului UDMR, potrivit News.ro. Acestia au termen o saptamana sa desemneze o persoana.


Simona Halep explica infrangerea din sferturile de la Miami: Timea a jucat inteligent si s-a miscat foarte bine
4:18:00 AM
Simona Halep a vorbit despre infrangerea pe care a suferit-o in sferturile turneului WTA de la Miami. Dupa un meci de doua ore si 29 de minute, Halep a pierdut in trei seturi, scor 6-4, 3-6, 2-6, disputa cu Timea Bacsinszky (20 WTA). "Timea a jucat inteligent si s-a miscat foarte bine. A fost mai buna", a precizat sportiva nascuta la Constanta.


Klaus Iohannis si liberalii, in pierdere de popularitate in Bucuresti - sondaj SAR-CURS
4:02:00 AM
Aproape 4 din zece bucuresteni cred ca presedintele Klaus Iohannis nu conduce bine tara, potrivit unui sondaj CURS (Centrul de Sociologie Urbana si Regionala) realizat la comanda SAR (Societatea Academica din Romania) in perioada 9 - 18 martie 2016.


Bogdan Ion, EY Romania: Moment de inflexiune in economia romaneasca
3:58:00 AM
Nivelul de incredere al mediului de afaceri in evolutia pietei s-a consolidat la inceputul acestui an, inregistrand cea mai mare valoare masurata din anul 2012. Acest nivel, pe care il monitorizam de doua ori pe an in barometrul mediului de afaceri realizat de EY Romania, se apropie acum de 60%. Mai mult decat atat, procentul celor foarte increzatori in perspectivele de crestere a pietei s-a multiplicat de aproape 2,5 ori in ultimii doi ani, ajungand la 17% din totalul oamenilor de business respondenti.


Nicu Popescu, creditul in franci elvetieni si grupurile de clienti nemultumiti de banci. Vedere din interior (partea a patra)
3:48:11 AM
Pare ca timpul uneori se scurge lent, iar alteori cu o rapiditate uluitoare. E o trasatura bizara a perceptiei timpului atunci  cand el se divide in perioade in care astepti sa vina mai repede termenele la procese si lunile in care ai vrea ca ziua scadentei la banca sa nu fie atat de aproape. Creditul meu luat in franci elvetieni, daca-l transformam in lei jigariti de criza reusea sa creasca aproape zilnic intre 2011-1014. Termenele la apelul de la procesul meu cu banca parca nu mai veneau. Eram in caile de atac si abia ma mai mentineam pe linia de plutire cu plata ratelor.


Ploconirea Europei la Inalta Poarta. Turcia post-kemalista, in centrul scenei politice a lumii de astazi
3:36:37 AM
Membra din 1952 a unei Aliante politico-militare care defineste strategic Occidentul dar totusi parte integranta a Islamului, candidata la integrarea in Uniunea Europeana din 2005 dar totusi membra a Asia Cooperation Dialogue (2013), nici pe deplin europeana nici intru-totul asiatica, nici moderna nici inapoiata, nici laica nici fanatic religioasa, nici dezvoltata economic nici saraca, nici regim dictatorial nici democratie liberala, Turcia post-kemalista de astazi se plaseaza, prin intregul ei set de caracteristici, multe din ele contradictorii si greu de inteles, in epicentrul scenei politice agitate a lumii prezente.


Valeriu Steriu, la RFI, despre revocarea lui Tariceanu: Sunt destul de multe derapaje evidente, inclusiv legate de justitie
3:27:20 AM
UNPR va decide pana la sfarsitul zilei de miercuri daca va sprijini sau nu demersul pentru revocarea lui Calin Popescu Tariceanu din fruntea Senatului. Iata ce spune, la RFI, presedintele formatiunii, Valeriu Steriu. El precizeaza ca sunt "foarte multe voci nemultumite de comportamentul lui Tariceanu din ultima perioada".


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply