Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

DNA: Deputatul Lucian Ciubotaru, trimis in judecata pentru complicitate la trafic de influenta
5:22:25 AM
Procurorii DNA Bacau l-au trimis in judecata, sub control judiciar pe cautiune, pe deputatul Lucian Ciubotaru pentru complicitate la trafic de influenta in legatura cu interventii referitoare la un buletin de analiza toxicologica a alcoolemiei, la solicitarea unui coleg de partid, anunta Agerpres.


[P] ?VIDEO 5 soferi spun de ce aleg sa conduca cu Uber
4:59:47 AM
De ce conduci cu Uber? Este intrebarea la care au raspuns 5 soferi parteneri Uber, serviciul de ridesharing prezent de un an in Bucuresti. Toti au spus ca Uber le aduce un venit in plus, dar, pe langa asta, fiecare a mentionat si alte motive, de la pasiunea pentru masini si condus, pana la conversatiile interesante pe care le au cu pasagerii.



Biris (MFP): Impozitul pe cladiri descurajeaza investitiile in cladiri de calitate
4:55:06 AM
Impozitul pe cladiri descurajeaza investitiile in cladiri de calitate, in forma in care exista acum, a declarat, miercuri, Gabriel Biris, secretar de stat in cadrul Ministerul Finantelor Publice (MFP), intr-o conferinta de specialitate, fiind citat de Agerpres. "Prin impozitul pe cladiri asa cum este acum descurajam investitiile in cladiri de calitate. Daca ne e clar chestia asta ne e clar si ce avem de facut. Am avut acum un scandal si a trebuit sa prorogam termenul de depunere a declaratiilor pentru ca au trebuit facute foarte multe evaluari. De ce trebuie sa evaluam ca sa calculam impozite? Nu este mai bine sa dam baza impozabila fixa prin lege asa cum avem acum un sistem care functioneaza la persoane fizice?", a spus Biris.


VIDEO Paraguay - Brazilia 2-2/ Dani Alves aduce remiza in prelungiri - Nationala lui Dunga, in afara locurilor pentru CM
4:48:47 AM
Brazilia a obtinut inextremis o remiza pe terenul Paraguayului, Dani Alves aducand un punct in minutul 92 (scor final 2-2). Meciul a facut parte din preliminariile pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2018. In urma acestui rezultat, Brazilia se afla pe locul 6, fiind momentan in afara pozitiilor care asigura prezenta la turneul final gazduit de Rusia. 


VIDEO Un politist a fost filmat in timp ce fuma in masina de serviciu: Sa vezi ce amenda iti dau! 10 milioane iti dau amenda!
4:41:27 AM
Un politist din Craiova a fost filmat in timp ce fuma in masina de serviciu, scrie Europa FM, care precizeaza ca acesta este in prezent cercetat disciplinar, dupa ce imaginile au fost postate pe internet.


Tata Steel ar putea sa isi vanda uzinele din Marea Britanie, guvernul ia in calcul o nationalizare provizorie
4:30:29 AM
Grupul siderurgic indian Tata Steel ar putea sa lua in calcul vanzarea uzinelor sale din Marea Britanie, ceea ce ar putea pune in pericol mii de locuri de munca potrivit unui comunicat citat de presa britanica, scrie AFP, in timp ce The Telegraph scrie ca guvernul ia in calcul o nationalizare provizorie, pana la gasirea unui cumparator.


?PUZZLE: Un test pentru copii pune la incercare atentia, logica si perspicacitatea adultilor
4:23:15 AM
Un puzzle care testeaza abilitatile celor mici a ajuns viral pe internet in ultimele zile intrucat foarte putini oameni au reusit sa raspunda corect la cele 9 intrebari formulate pe baza detaliilor ilustrate in imaginea alaturata. Testul este extras dintr-o revista pentru copii menita sa le dezvolte atentia, gandirea logica si simtul orientarii, scrie telegraph.co.uk.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply