Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Vremea va deveni calda pentru sfarsitul lunii martie. Vremea miercuri si joi in Bucuresti si in tara
8:17:28 AM
Vremea va deveni calda pentru sfarsitul lunii martie. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 14 si 22 de grade, iar cele minime intre 1 si 11 grade, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.


Ministrul Curaj, despre gradinita unde directoarea a fost filmata batand copii: Institutia aceea nu exista / Este inadmisibil
8:00:33 AM
Ministrul Educatiei, Adrian Curaj, a declarat, marti, la Craiova, ca gradinita din Bucuresti in care directoarea a fost filmata de camerele de supraveghere batand copiii pe care ii avea in grija nu doar ca nu era acreditata, "dar nici nu exista". Ministrul a spus ca nu a vazut imaginile difuzate de presa, informeaza Mediafax.


Calin Popescu Tariceanu: Dacian Ciolos nu trebuia sa vorbeasca despre cartele prepay folosite pentru terorism
7:51:06 AM
Presedintele Senatului, Calin Popescu-Taricenau, a declarat marti ca premierul nu trebuia sa faca publice informatiile despre folosirea cartelelor prepay pentru actiuni teroriste si ca nu este oportuna schimbarea legilor referitoare la securitate nationala la finalul mandatului Parlamentului, scrie Mediafax.


Probleme la frane, instalatia electrica si usi la Range Rover. Cateva sute de unitati din Romania sunt rechemate in service
7:46:40 AM
Producatorul auto britanic Land Rover a identificat probleme la unele SUV-uri produse, fiind vorba de franele de pe fata, deschiderea usilor in mers si oprirea brusca a motorului din cauza circuitelor electrice. Cateva sute de masini din Romania sunt rechemare in service, dupa cum urmeaza.


Ministerul Educatiei, dupa ce procurorul general Bogdan Licu a solicitat sa ii fie retras titlul de doctor: Nu exista cadrul legal explicit pentru a raspunde solicitarii lui Licu
7:43:00 AM
Cererea procurorului general interimar Bogdan Licu de retragere a titlului de doctor a ajuns la Ministerul Educatiei pe data de 10 martie. Purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei, Mirabela Amarandei, a declarat marti, pentru Agerpres, ca in prezent nu exista cadrul legal explicit pentru a raspunde solicitarii lui Bogdan Licu privind retragerea titlului de doctor. Procurorul general Bogdan Licu a declarat marti ca a cerut ministrului Educatiei sa-i retraga titlul de doctor. Reamintim ca o investigatie publicata de HotNews.ro in august 2015 arata ca Licu ar fi plagiat lucrarea facuta sub coordonarea lui Gabriel Oprea.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply